La Polovnik – ”Da, da, da, fericirea chiar există! Încă un motiv pentru a reveni cu drag la 2 Mai”

0
936
La Polovnik: Punctele Gastronomice Locale răspund cerinței crescânde în țara noastră de organizare a unor unități de alimentație publică de tip familial, care să ofere doritorilor produse și preparate alimentare specifice zonelor geografice ale României.

Codruta Mariafat: ”Sfârșitul acestei vacanțe a fost și mai frumos, datorită doamnei Marcela, care îți bucură papilele gustative cu mâncarea de la La Polovnik. O gătește cu dragoste, clar si o servește cu atât drag, încât e imposibil să nu-ți placă. Iar explozia de arome din fiecare preparat face ca la final să ajungi la concluzia celor de la Suburbia 11: Da, da, da, fericirea chiar există…! Eu am plecat fericită de la La Polovnik. A devenit încă un motiv pentru a reveni la 2 Mai, sau în Vama Veche…”.

„Muzica bună bună, super frumoasă, vin delicios, mâncare gustoasă, desert de ne-am lins degețele, oameni minunați, suficiente ingrediente pentru o seară de neuitat. Mulțumim, Maria Gheorghiu, pentru cântecele minunate cu care ne-ai răsfățat într-o frumoasă seară de vară”.

MN: Alte articole despre minunatul Punct Gastronomic Local ”La Polovnik” din 2 Mai și despre ”Chefa” Marcela Stancu, am publicat cu drag AICI.

 


Mangalia News, 16.09.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply