Cristina Zaporojan – Am rămas plăcut surprinsă, până la lacrimi, atunci când am primit acest mesaj, pentru că ”Oamenii care se aseamănă, se adună” [FOTO/VIDEO]

0
856
Am rămas plăcut surprinsă, până la lacrimi, atunci când am primit acest mesaj. Acum sunt împlinită 100% pentru că am reușit să transmit non-verbal arta de a trata. L-am observat pe Autorul acestei arte printre pacienți, am și avut marea onoare să vorbesc cu el. “Oamenii care se aseamănă, se adună!”

“Buna dimineata!
Am participat la ultima parte a ședințelor de masaj și kinetoterapie care au avut loc zilele acestea la Sanatoriul Balnear Mangalia, în cadrul Caravanei Sănătății. I-am văzut la lucru pe Cosmin Adrian Terapeut și pe colegii săi din echipa de terapeuți: Raluca Magdalena Milea, Ioana Cristina Vaporidis, Valeriu Cristian Bărbuică, Lavinia Carmen Iosif, Cristina Zaporojan, Ionel Ștefan, Ana Cristina Ștefan, Simona Ciocănel, Mihaela Dobrilă și Irina Tănase. Timpul la dispoziție a fost extrem de scurt, eram la sfârșitul programului din utima zi, lumea părea obosită, unii un pic plictisiți sau poate sătui de efortul depus și de energiile negative cu care se încarcă de la pacienți. De înțeles. Sunt și ei oameni. Într-un târziu, flămânziți au plecat la masă, nu fără a profita de posibilitatea de a face câteva poze, singura recompensă pentru cele trei zile de eforturi depuse PRO-BONO pe altarul altruismului. In toată această atmosferă colorată, o rază de lumină strălucea încă sub forma… ”Ultimului mohican”. Cu un zâmbet larg care-i împodobea fața într-o nuanță asortată cu amurgul care se străduia grăbit să scape din valurile înspumate ale mării, Cristina Zaporojan rezista pe metereze, eroic. ”Hai la masă!”. ”Mai întârzii. Întâi să termin cu pacienții”.

Mi-a făcut impresia că Hipocrate ar fi fost mulțumit, poate chiar mândru de o asemenea urmașă. Se simțea de la o poștă că aluatul din care era zămislită era diferit de acela cunoscut de mine, întâlnit la majoritatea semenilor. Stăteam deoparte, neîndrăznind să tulbur sau să întrerup fluxul energetic pe care-l simțeam transferându-se pacientei, o doamnă care, la sfârșit, i-a multumit din tot sufletul: ”Dumnezeu să vă ajute pentru binele pe care-l faceți”. Cea mai potrivită mulțumire, odată ce harul Cristinei nu putea să fie decât un cadou al Divinității.
Am plecat cu sufletul inundat de bucurie: Mi-a fost dat să mai cunosc… UN OM ADEVĂRAT”.
(Cel ce mai joacă… tenis…).

Cristina Zaporojan:Vindecătorii din vechime știau că Universul este alcătuit dintr-o energie inteligentă capabilă să răspundă la intențiile noastre”.

Irina Tanase: Profesioniști minunați, de la care ai ce învăța! Mă bucur că am putut fi printre ei și am mai învățat ceva nou! Doamne ajută, la cat mai multe întâlniri de acest gen!

Mai multe imagini, inclusiv VIDEO cu Ioana Cristina și admirabilii ei colegi terapeuți, puteți vedea în articolele despre Caravana Sănătății la Sanatoriul Balnear Mangalia, publicate în exclusivitate de Mangalia News.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Aproape 400 de oameni au beneficiat în aceste zile de serviciile lor de specialiate – masaje terapeutice, proceduri de kinetoterapie, tratamente de masaj facial și demonstrații cu anticeluliticele din gama VACUSLIM 48, precum și multe alte tehnici specifice Artei masajului, oferite de echipa de terapeuți constituiți în CARAVANA SĂNĂTĂȚII, care au fost invitați la Mangalia de redacția ziarului online Mangalia News, director prof. Traian Lupu și de conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, manager, economist Bogdan Maganu.


Mangalia News, 11.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply