Caravana Sănătății sosește la Sanatoriul Balnear Mangalia! Terapeuți români, Campioni mondiali în Arta Masajului, vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienți, dar și pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie [FOTO/VIDEO]

0
497
starshiners.ro%20
Caravana Sănătății sosește la Sanatoriul Balnear Mangalia, continuându-și seria de demostrații gratuite începută luna aceasta la Giurgiu, orașul natal al lui Cosmin Adrian Simu, unul dintre cei șase terapeuți recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, campioni mondiali de masaj, care vor veni la Mangalia și vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienții Sanatoriului, dar și pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie 2022.
Gazdă deosebit de amabilă, conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia – domnul Bogdan Maganu, managerul instituției și echipa sa – asigură toate condițiile necesare pentru reușita acestui eveniment inedit. Holul mare al Pavilionului A (de lângă Geamie) va fi pus la dispoziția terapeuților și pacienților instituției, dar și a localnicilor și turiștilor care vor participa, în cele trei zile pentru public, la demonstrații de masaj și terapii complementare, acestea având ca scop profilaxia în domeniul sănătăţii, relaxarea şi echilibrarea fizico-mentală. Vor fi prezentate tehnici de relaxare şi/sau de decontracturare a musculaturii şi/sau de relaxare a nervilor, masajul cu beţe de bambus, maderoterapie, termoterapie, ventuze şi multe alte surprize. Vor avea loc și prezentări de produse naturiste specifice Artei masajului, pentru că veți vedea că acești oameni cu ”mâinile lor de aur” au transformat masajul într-o ARTĂ.

Detalii cu FOTO și VIDEO despre oaspeții terapeuți am prezentat în editorialul Mangalia News de marți, 23 august a.c.
Masajele terapeutice GRATUITE vor avea loc la Sanatoriul Balnear Mangalia, în holul mare al Pavilionului A, în zilele de:
  • Duminică, 4 septembrie, între orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00,
  • Luni, 5 septembrie, între orele 15:00-18:00 și
  • Marți, 6 septembrieîntre orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00.
Ședințele de masaj vor dura între 30-40 de minute fiecare, iar masajele se vor realiza individualizat, de către terapeuții invitați la CARAVANA SĂNĂTĂȚII, pe cele 10 mese de masaj ce vor fi instalate în holul Sanatoriului Balnear Mangalia, Pavilionul A (de lângă Geamie).
Programările se fac de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, la telefon: 0752311640.
Miercuri, 7 septembrie, va fi zi dedicată unui Master Class (instruire practică pentru dezvoltarea abilităților profesionale) cu personalul Sanatoriului Balnear.
De la Mangalia, Caravana Sănătății alcătuită din cei 7 terapeuți – campioni și colegii lor de Artă a Masajului vor merge la Iași, apoi la Chișinău, după care vor face demonstrații terapeutice în fiecare județ din România.


Mangalia News, 29.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply