De la IPJ Constanța: Reținuți pentru furt calificat | Sancțiuni contravenționale | Acțiuni pe linia prevenirii furturilor de pe plajă și din spațiile de cazare, la Constanța, Eforie, Vama Veche – 2 Mai, Saturn

0
559

Reținuți pentru furt calificat:

Urmare a cercetarilor in doua dosare penale privind savarsirea infractiunii de furt calificat, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei municipiului Constanta au identificat 2 barbati de 34, respectiv 35 de ani, banuiti de comiterea faptei. Astfel, la data de 6 iunie a.c., persoanele in cauza au sustras, dintr-un rucsac, portofelul unei femei, de 20 de ani, in timp ce aceasta se urca intr-un autobuz din municipiul Constanta. Totodata, la data de 14 iulie a.c., barbatii au sustras, dintr-o poseta, portofelul unei femei de 68 de ani, in timp ce aceasta se afla intr-un mijloc de transport in comun din municipiul Constanta.

In cursul zilei de ieri, politistii de investigatii criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au pus in aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Constanta, fiind identificati cei 2 barbati. La aceeasi data, acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, ulterior fiind prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, in vederea sesizarii instantei de judecata. Ieri, a fost admisa propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 20 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei statiunii Eforie, impreuna cu jandarmi si politisti locali, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii comertului ilicit, a faptelor antisociale si mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica. In urma activitatilor, politistii au aplicat 25 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 29.500 de lei, dintre care 13 la Legea 61/1991.

La data de 20 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia, Biroului de Politie Vama Veche – 2 Mai si Sectiei 3 Politie Rurala Mangalia au desfasurat actiuni si activitati pe linia prevenirii furturilor de pe plaja si din spatiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la caldura excesiva si a conducatorilor auto care conduc sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive. Astfel, au fost legitimate peste 80 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 30 de vehicule. In urma activitatilor, politistii au aplicat 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 1.000 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 si 4 la O.U.G. 195/2002.

La data de 20 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia, impreuna cu politisti locali, au desfasurat actiuni si activitati pe linia prevenirii furturilor de pe plaja si din spatiile de cazare, precum si pe linia combaterii comertului ilicit, in zona plajelor din municipiul Mangalia si statiunea Saturn. Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 20 de vehicule. In urma activitatilor, politistii au aplicat 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 1 la Legea 61/1991 si 1 la O.U.G. 195/2002.

Infractiune la regimul rutier, constatata de politisti

La data de 20 iulie a.c., in jurul orei 20.00, politisti din cadrul Postului de Politie Nicolae Balcescu au identificat un barbat de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mare, din localitatea Nicolae Balcescu, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 22.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply