Gastronomia pentru copii – Atelier de gătit și Nutriție, cu Chef Dragoș, la Grădina Culturală Callatis, marți, 12 iulie 2022

0
807

Gastronomia pentru copii – Atelier de gătit și Nutriție pentru copii, în fiecare Marți, de la ora 18:00, la Grădina Culturală Callatis!

Chef Dragoș de la Droit Gauche vine în Grădină pentru cei mici, dar și cei mai mari, să ne arate din secretele bucătăriei și a mâncatului mai sănătos. În fiecare marți, de la ora 18:00. Atelier potrivit și pentru copiii celiaci sau diabetici. Atelierul de gătit este distractiv și, totodată, îi ajută foarte tare pe copii să învețe. Ei învață cum este pregatită mâncarea și cum contribuie aceasta la sănătatea lor. În plus, își formează obiceiuri de alimentație care le rămân pe viață. Copiii devin mândri, ca urmare a abilității lor de a face o gustare pe care ei sau alții o pot savura și dobândesc independență, atunci când urmăresc o rețetă, singuri sau în grup. Storcând o lămâie, mărunțind o salată sau întinzând untul, copilul își dezvoltă motricitatea și își îmbunătățește coordonarea dintre ochi și mâini.


Mangalia News, 09.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply