Echipa ”Infinity Bolts” de la Liceul Național de Informatică Arad are nevoie de sponsori, pentru a putea participa la Chicago Robotics Invitational, unul dintre cele mai importante evenimente din Concursul mondial First Tech Challenge

0
179
carturesti.ro%20
Succesul răsunător al echipei arădene ”Delta Force” încă face valuri peste Ocean, unde s-a desfășurat un nou concurs de Robotică, iar de data aceasta echipa Infinity Bolts este cea care reprezintă Aradul. Nu de multe ori în viață ni se oferă șansa de a pune umărul la construcția și împlinirea unui vis, iar acum este acel moment. Este un moment care poate avea reverberații puternice în viitor, deschizând calea  altor elevi, copii, tineri către cimentarea unui renume în domeniul roboticii.

Astfel, echipa ”Infinity Bolts”, de la Liceul Național de Informatică Arad, ne scrie să transmitem rugămintea lor către arădeni și către toți cei care i-ar putea ajuta. Noi spunem că nu este o rugăminte, ci mai degrabă că ne oferă nouă arădenilor, o altă șansă de a demonstra solidaritatea caracteristică acestui oraș și dorința de ne vedea tinerii excelând în fața lumii. Iată scrisoarea lor:

„Chicago Robotics Invitational este unul dintre cele mai importante evenimente din concursul First Tech Challenge, care se organizează la nivel mondial.  Această competiție este adresată tuturor echipelor din întreaga lume, care fac parte din comunitatea FTC și se organizează la sfârșitul fiecărui sezon. În acest an s-au înscris peste 400 echipe de robotică și au fost acceptate doar 36 de echipe, din care 6 echipe sunt din România și 30 din SUA. Echipa noastră Infinity Bolts/19093 se află între cele 6 echipe românești. Echipa Infinity Bolt este formată din alumni și 10 elevi ai Liceului Național de Informatică Arad, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Pentru că o echipă are succes și prin lideri, care reprezintă motorul echipei, avem doi mentori care ne sunt întotdeauna aproape. Suntem o echipă unită și dinamică, pasionată de robotică și IT, centrată pe obținerea de cât mai multe rezultate.

  • Rolul celor de la 3D design este acela de a studia care ar fi varianta cea mai optimă de a da viață noului robot în funcție de tema fiecărui sezon, proiectează și gândește sistemele robotului și întocmește lista de componente necesare noului robot. De asemenea, participă la programarea robotului pentru a observa eventualele neconformități sau îmbunătățiri ale robotului.
  • Rolul membrilor de la marketing este acela de a păstra coneiunea cu comunitatea postând pe rețelele de socializare diferite realizări ale echipei, de a organiza întâlniri în școală, facultăți și sediul sponsorilor cu scopul de a prezenta munca echipei, de a planifica ațiuni de vluntariîn comunitate și bineînțeles de a se ocupa de strângerea de fonduri necesare bugetului din fiecre sezon.
  • Rolul celor de la software este acela de a programa și de a da viață noului robot.
  • Rolul celor de la hardware este acela de a ansambla componentele robotului, bucată cu bucată după instrucțiunile puse la dispoziție de colegii de la 3D design.

Bugetul necesar participării la concursul Chicago Robotics Invitational:

Bilete de avion – 11 700 euro,
Promoționale – 1 200 euro,
Echipamente – 2 400 euro,
Cazare – 10 000 euro,
Masă – 14 000 euro,
Viză – 2 000 euro,
Test de Covid – 500 euro.
Total: 41 800 euro.

Puteți contribui la succesul nostru, redirecționând 5 % din cifra de afaceri, dar nu mai mult de valoarea care reprezintă 20% din impozitul pe profit datorat. Ca și o informare asupra necesarului financiar, vă rugăm să consultați pagina cu Bugetul estimat în urma rezervărilor efectuate. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ca semn de mulțumire din partea echipei, pentru orice sumă de bani redirecționată către Asociația Pro Liceul Național de Informatică Arad, cu scopul de a sprijini echipa Infinity Bolts la participarea concursului menționat, numele firmei dvs va fi menționată pe rollup-ul care va fi expus la concurs și chiar și pe robot, dacă valoarea sponsorizată depășește 2000 de euro și se va posta pe rețelele de socializare numele sponsorilor care au ajutat ca acest vis să se împlinească. Vă mulțumim pentru atenția acordată”. Echipa Infinity Bolts, de la Liceul Național de Informatică Arad.


Mangalia News, 04.06.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply