La Londra, a avut loc recent Atelierul de lucru intitulat ”Working with Whitehall”, întâlnire anuală cu jurnaliștii și corespondenții de presă străini

0
407

farmec.ro
Pe data de 26 mai a.c. la Londra (Anglia), în clădirea Ministerului Afacerilor Externe și al Commonwealth-ului, a avut loc atelierul de lucru intitulat Working with Whitehall. Aceasta este o întâlnire anuală a jurnaliștilor și corespondenților străini, vechi sau nou veniți în Londra, pentru a stabili contacte și a face cunoștinţă cu reprezentanți din diferite departamente.

În sala impozantă Grand Locarno Rooms, jurnaliștii au fost întâmpinați de Davina Crole (ofițer media internațională pt. FCO) și au fost invitați să viziteze standurile birourilor de presă guvernamentale.

La ora 10 și 15 minute, Greg Swift, şef la departamentul de ştiri al Ministerului Afacerilor Externe (FCO) şi secretar de presă al M.A.E. britanic, a adresat un călduros bun venit jurnaliştilor şi a subliniat importanţa jurnalismului în consolidarea valorilor democraţiei. La încheierea discursului domnia sa a discutat personal cu majoritatea celor aflaţi la eveniment.

Au participat cu standuri reprezentanţi de la Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Agenţia Naţională pentru Combaterea Infracţiunilor, Biroul Primului Ministru, Departamentul pentru Dezvoltare Internaţională, Serviciul de Sănătate şi Asistenţă Socială, London & Partners, Visit Britain şi alte organizaţii.

Şi-au anunţat prezenţa corespondenți din numeroase țări și ofițeri de presă de la diferite ambasade (30), inclusiv Ambasada României la Londra.

Colaj foto: DiasporaMadrid).

Corespondent: Ion-Marius Tatomir,
Londra, Marea Britanie.


Mangalia News, 29.05.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply