Suflă o briză bună pe litoralul românesc, unde apar investiții de un sfert de miliard de euro. Viceprimarul Mangaliei: „Va fi o mină de aur!”

0
793

farmec.ro

Investiții de un sfert de miliard de euro în litoralul din România. Viceprimarul Mangaliei: „Va fi o mină de aur!”

Suflă o briză bună pe litoralul românesc, unde apar investiții de un sfert de miliard de euro.

Zona își va dubla numărul locurilor de cazare. Pe hartă vor apărea hoteluri cu facilități pentru tot anul și cu zone de tratament și SPA. Însă revin la viață și hotelurile mai vechi, pe care noii proprietari vor să le aducă la un alt nivel al turismului estival.

Suma alocată este de 250 de milioane de euro doar în acest an, pentru investiții în hoteluri și facilități în sudul litoralului. […]

Dragoș Angelescu, viceprimarul orașului Mangalia: „Majoritatea dintre investitori vor să dezvolte complexuri care să stea tot anul deschise, ceea ce pentru municipiul Mangalia înseamnă că vom avea un sezon complet, din ianuarie până în ianuarie, va fi o mină de aur!”

În acest moment, în cele șase stațiuni din sudul litoralului sunt peste 100.000 de locuri de cazare, dar ele se vor dubla în doi ani odată cu noile construcții.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți articolul integral pe stirileprotv.ro

Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, pe pagina sa de socializare: „Bunăstare pentru locuitorii Mangaliei! Astfel pot fi traduse investițiile enorme, care se fac în această perioadă, în stațiunile din sudul litoralului, atât de investitorii privați, cât si de Primărie, cu bani europeni sau din bugetul local. Vorbim de locuri de muncă mai bine plătite pentru cei harnici, noi oportunități de afaceri pentru micii antreprenori locali, dar și venituri mai mari pentru oraș, ceea ce va însemna cresterea investițiilor in modernizarea infrastructurii. Vom continua să dezvoltăm zona și să fim parteneri de încredere pentru oamenii de afaceri onești”.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply