Mesajul președintelui ANAF, domnul Lucian Ovidiu Heiuș [VIDEO]

0
370
starshiners.ro%20

~ Comunicat de presã ~

Mesajul președintelui ANAF, domnul LUCIAN OVIDIU HEIUȘ:

“Îmi asum misiunea de a demonstra cã ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, cã aceastã instituție meritã încrederea și respectul cetãțenilor, dar și cã vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau sã vã anunț cã în urmãtoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.

Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personalã la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei, pentru a asigura resursele necesare îmbunãtãțirii nivelului de trai al populației.

Cred cã plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socialã pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, pânã la persoanele fizice. Trebuie sã fim cu toții conștienți și responsabili și sã înțelegem cã un grad de colectare cât mai mare se traduce într-un buget național sãnãtos, care poate acoperi cu ușurințã nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sãnãtatea sau infrastructura.

În același timp, vã promit cã nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control! Nu voi accepta ca imaginea acestei instituții sã fie murdãritã de o mânã de oameni care și-au pierdut reperele morale!

Începând de astãzi, pun la dispoziția contribuabililor un numãr de telefon – 0723 568 179 – conectat la cabinetul meu, unde aceștia pot suna și reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF, iar eu mã voi ocupa personal de verificarea și soluționarea cu fermitate a celor semnalate. Sunt încrezãtor cã ANAF-ul se va ridica la înãlțimea așteptãrilor cetãțenilor prin profesionalism, onestitate și seriozitate!’’

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 16.05.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply