Cupa Regelui și Cupa Reginei, la OINĂ, sâmbătă, 7 mai, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București

0
698
Evenimentul Cupa Regelui și Cupa Reginei este un eveniment care își propune să inițieze necunoscătorii într-ale oinei și să-i familiarizeze cu acest sport. Conștienți fiind de faptul că viitorul le aparține celor mai tineri dintre noi, dar și că energia și deschiderea spre joc vine adesea din copilărie și adolescență, ne-am gândit la cei mici și la adolescenți ca la cei cărora ar trebui să le acordăm cea mai mare atenție. Am pregătit activități dedicate copiilor și tinerilor prezenți pe stadion la eveniment, dar am asociat și evenimentul cu o faptă bună care poate fi realizată cu ajutorul vostru.

Accesul pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București, sâmbătă 7 mai, la evenimentul Cupa Regelui și Cupa Reginei se va face cu ajutorul unui bilet în valoare de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”.

Jumătate din suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată centrelor din București care se ocupă de copiii instituționalizați, oferindu-le astfel o brumă de alinare și arătându-le că sportul unește, formează legături și hrănește speranțe.

Vă invităm să vă alăturați faptei noastre bune și să faceți la rândul vostru o faptă bună, cumpărând bilet la Cupa Regelui și Cupa Reginei și participând pe stadion, la susținerea oinei. Biletele pentru evenimentul Cupa Regelui și Cupa Reginei, de pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 10:30 au fost puse în vânzare pe https://www.bilete.ro/…/cupa-regelui-si-cupa-reginei-07…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Federatia Română de OINĂ: O echipă veșnic în formare, hai și tu să vezi cât e de mare!

Faptul că oina dăinuie din cele mai vechi timpuri se datorează eforturilor constante ale celor ce iubesc oina și au înțeles importanța unei echipe din afara terenului, a unei echipe care se află mereu în meci, contra uitării și a timpului.
Să joci oină e minunat! Să susții oina e un gest nobil, pe care și tu îl poți face!
Te invităm sâmbătă 7 mai, la Cupa Regelui și Cupa Reginei:
Dacă vrei să susții oina;
Dacă pur și simplu nu știi nimic despre acest joc, dar ești curios să afli;
Dacă vrei să le arăți celor mai tineri membri ai familiei ce este oina;
Dacă te simți nostalgic după meciurile de altădată sau
Dacă pur și simplu în generozitatea ta ai decis să ne susții înțelegând cât de importantă este echipa din tribune, pentru cele de pe teren.
Profităm de ocazie și le mulțumim pe această cale grupurilor de susținători care vin la eveniment de peste tot din țară! Oina pune țara în mișcare!
– Frasin, Suceava, 30 de persoane,
– Surdila-Greci, Brăila, 20 de persoane,
– Galați, 20 de persoane,
– Horia, Constanța, 30 de persoane,
– Mioveni, Argeș, 35 de persoane,
– Băilești, Dolj, 30 de persoane,
– Castelu, Constanța, 30 de persoane.
Lor li se adaugă zeci de copii din București! Cine mai vine cu noi?
Mulțumim tuturor celor care fac posibilă această frumoasă mișcare a susținătorilor sportului nostru național – oina!

Vă mulțumim vouă și tuturor Cluburilor Sportive dedicate oinei, care fac efortul să ni se alăture sau care ne-au scris mesaje de încurajare și ne susțin zilnic, cât de mult pot, prin menținerea deschisă a cluburilor din țară dedicate jocului de oină!


Mangalia News, 06.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply