”Vama Veche va fi și în acest an în centrul interesului pentru turiștii din toată România”, a afirmat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, la Radio Sky Constanța [VIDEO]

0
1339

“Vama Veche va fi și în acest an în centrul interesului pentru turiștii din toată România. Vama rămâne vedeta litoralului, pentru că este spontană și autentică. Noi mizăm foarte mult și pe dezvoltarea și promovarea stațiunii 2 Mai – care are un potențial uriaș, pentru un alt fel de public. Două zone care se completează.

De aceea, interesul presei din Constanța este mare: Despre cum ne pregătim și cum arată perspectivele verii. Județul nostru, sudul Constanței depind foarte mult de turism, așa cum și comuna Limanu depinde într-o foarte mare măsură. Despre toate astea am vorbit la Radio Sky, cu Florin Munteanu, într-o atmosferă foarte bună și relaxată”.

”Este primul an după restricții. Asta e pe buzele tuturor. Cred că va conta mult: atât pentru turiști, cât și pentru agenții economici. Pandemia nu a trecut, dar sperăm ca ridicarea restricțiilor să aducă și mai mulți oameni în Vamă, în 2 Mai și pe litoral, cu și mai multă distracție. După atâtea greutăți, e nevoie de un moment de relaxare pentru toată lumea.
Pentru noi, ca primărie, prioritățile țin de pregătirea cât mai rapidă a deschiderii sezonului în colaborare cu agenții economici, de menținerea siguranței și ordinii publice, precum și de curățenia cât mai strictă. Să fie un sezon plin și bun pentru toți!”

Daniel Gheorghe Georgescu,
primar comuna Limanu, 2Mai, Vama Veche, Hagieni.


Mangalia News, 27.03.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply