Radu Cristian: ”A fost semnat contractul de peste 41 de milioane de lei, prin care RAJA va reabilita și extinde rețeaua de apă potabilă din Mangalia, pe o lungime de peste 20 de km și va fi extinsă rețeaua de canalizare cu aproape 11 km. După aceea, vom pietrui sau asfalta străzile încă neamenajate din cartierele Dobrogea 1, Dobrogea 2 și Lotizarea A”

0
1015
”În urma numeroaselor demersuri pe care le-am făcut la nivel județean, astăzi (18.03.2022 n.r), a fost semnat contractul de peste 41 de milioane de lei, prin care Regia Județeană de Apă va reabilita și extinde rețeaua de apă potabilă din orașul nostru, pe o lungime de peste 20 de km. De asemenea, va fi extinsă rețeaua de canalizare cu aproape 11 km”.

”În perioada imediat următoare, vom anunța pe ce străzi încep lucrările, pentru corecta informare a locuitorilor din zonă. Odată cu finalizarea proiectului, în primăvara anului viitor, vom putea, în sfârșit, interveni pentru a pietrui sau asfalta străzile încă neamenajate din cartierele Dobrogea 1, Dobrogea 2 și Lotizarea A. Sperăm ca, până la terminarea acestui proiect, în cartierele respective să finalizăm și extinderea rețelei de gaze naturale și îngroparea cablurilor electrice, la care lucrează în prezent colegii din Primărie. Având în vedere că lucrările se vor desfășura în mai multe zone din oraș, fac apel la buna dumneavoastră înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor”, afirmă primarul Radu Cristian pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 18.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply