Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, o reuniune pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina

0
356
astratex.ro

COMUNICAT DE PRESĂ: Concluziile reuniunii pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, o reuniune pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Ministerul Afacerilor Externe continuă monitorizarea situației cetățenilor români din Ucraina și a convocat celula de criză inter-instituțională pentru sprijinirea și acordarea de asistență consulară cetățenilor români din Ucraina.

Guvernul monitorizează și evaluează intrările și ieșirile de gaze naturale pe toate rutele din țară, pentru a putea lua, în funcție de evoluția situației, măsurile necesare pentru a asigura continuitatea în aprovizionarea cu gaze naturale. România are suficiente stocuri de gaze din depozite pentru gestionarea perioadei sezonului rece.

Structurile guvernamentale responsabile sunt pregătite, totodată, să asigure măsurile necesare pentru preluarea, la nevoie, a fluxurilor de refugiați.

Principalele responsabilități privind gestionarea consecințelor generate de agresiunea rusă în Ucraina sunt legate de monitorizarea situației și coordonarea măsurilor la nivelul structurilor guvernamentale pentru asigurarea funcționării tuturor serviciilor publice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din acest grup de lucru fac parte ministrul Apărării, Vasile Dîncu, Externelor, Bogdan Aurescu, Finanțelor, Adrian Câciu, Internelor, Lucian Bode, Energiei, Virgil Popescu, Transporturilor, Sorin Grindeanu, Sănătății, Alexandru Rafila, Muncii, Marius Budăi, Secretarul General al Guvernului, Marian Neacșu și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean.


Mangalia News, 24.02.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply