Tu cum îți alegi culoarea lenjeriei intime? (P)

0
1232

Alegerea unei lenjerii intime potrivite înseamnă alegerea unei lenjerii confortabile și adaptate morfologiei tale. Acestea nu sunt singurele criterii de care trebuie să ținem cont în alegerea lenjeriei intime însă culoarea poate schimba viziunea asupra unei lenjerii în raport cu alta. Culoarea este și ea primordială. Reflectă personalitatea și dispoziția celei care o poartă. Trebuie să alegi cele mai potrivite tonuri, în funcție de culoarea părului sau de stilul vestimentar. 

Culoarea neagră și albă a lenjeriei are propria sa semnificație

Există lenjerie intimă în mai multe culori: roșie, roz, negru, crem sau alb. Culorile propuse pentru lenjeria intimă damă sunt variabile și au propriile lor semnificații. Fiecare culoare reflectă o emoție, o trăsătură de caracter și o anumită stare. În ceea ce privește culoarea neagră, aceasta este o culoare destul de clasică, o culoare atemporală. Lenjeria intimă de culoare neagră se poate folosi atât în viața de zi cu zi cât și cu ocazii mai speciale. În privința lenjeriei, culoarea neagră este un simbol al eleganței și al șarmului. O femeie care alege să poarte negru sau culori mai sobre este considerată o femeie fatală, o femeie misterioasă.

Culoarea albă este un simbol al purității. Este o culoare asociată căsătoriei. La fel ca și culoarea neagră, albul este o culoare clasică atunci când vine vorba despre lenjeria intimă de damă pentru un look simplu, delicat și epurat. Albul este o culoare sinonimă cu inocența, cu pacea, cu virginitatea și cu lumina. Lenjeria intimă albă seduce femeile care sunt în căutare de natural și se simplitate. Albul este adesea asociat cu dantela pentru a obține o latură sexy. Această culoare este extrem de naturală și trebuie spălată și întreținută cu atenție, pentru a-și menține strălucirea.

Semnificația culorii albastre și roșie a lenjeriei

Culoarea albastră este simbolul înțelepciunii și loialității. Lenjeria de culoare albastră are o serie de atuuri de neegalat. Este ideală pentru orice culoare de ten dar și de păr. Albastru conferă un efect discret. Este reconfortant și convențional. Această culoare este mai neutră în raport cu alte culori. Atunci când culoarea albastră este asociată cu dantela, devine sexy și seducătoare. Cu alte cuvinte, culoarea albastră pentru lenjerie este o valoare sigură.

Lenjeria intimă de culoare roșie semnifică pasiune și iubire, foc și căldură. Lenjeria de culoare roșie atrage privirile tuturor. Simbolizează puterea, dar și ambiția. Culoarea roșie este opusul culorii albastre, este o culoare mai neutră. Albastrul este intens și inspiră pasiunea. Este important să alegi culoarea lenjeriei intime și în funcție de nuanța părului și de culoare pielii. Nuanțele de roșu intens sunt privilegiate pentru femeile seducătoare și ambițioase. Este util să ai lenjerie de culoare roșie în sertar, pentru a o scoate cu ocazii mai speciale.

Unele persoane consideră culoarea nude la fel de seducătoare ca și culoarea roșie. Este o culoare chic, trebuie să recunoaștem acest lucru. Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare se lasă seduse de această lenjerie discretă, dulce și aproape invizibilă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rozul, culoarea romantismului

Rozul, rozul deschis în special, este asociat cu feminitatea, cu dulceața. O culoare supra utilizată de către marketing, considerată cea mai potrivită pentru fetițe, în cazul unei femei adulte scoate la iveală o personalitate romantică, blândă.

Verdele, culoarea libertății

Verdele, culoarea speranței în primul și în primul rând, este sinonimă cu libertatea. Doamnele și domnișoarele care aleg culoarea verde pentru lenjeria intimă, verde închis în special, va fi în special apreciată de către femeile afirmate și care au încredere în ele.

Galbenul, culoarea dinamismului

Galbenul este, fără surprize, culoarea soarelui și a căldurii. Atât în privința lenjeriei intime cât și în alte domenii, culoarea galbenă este asociată unei persoane joviale și pozitive. Atunci când este vorba despre un galben mai închis, semnifică prospețimea.

Lenjeria intimă este extrem de importantă pentru orice doamnă și domnișoară. O lenjerie intimă aleasă în mod corect activează în mod automat sexualitatea și erotimsul și te face să te simți mai încrezătoare în forțele proprii. Este mai important cum te simți în lenjeria intimă, nu cum arată aceasta. Dacă te simți confortabil și sexy atunci când porți o lenjerie intimă atunci, în mod clar, ai ales-o în mod corect și investiția a meritat.

În magazine, găsim o gamă variată de texturi, materiale și culori, modele de lenjerie intimă. Există lenjerie intimă pentru fiecare tip de siluetă și lenjerie intimă pentru fiecare personalitate în parte. Rândurile de mai sus te vor ajuta cu siguranță să alegi cea mai potrivită lenjerie intimă, pliată pe gusturile și pe nevoile tale. Acum îți va fi cu siguranță mai ușor să alegi lenjeria intimă care să vină în completarea personalității tale.


Mangalia News, 22.02.2022. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply