Se anunță un nou sezon incendiar de Formula 1. Ce record vrea să doboare Lewis Hamilton? (P)

0
534

Fenomenul numit Formula 1 este tot mai popular în întreaga lume. Pasiunile pe care le stârnesc cursele din Marele Circ, precum și rivalitățile intense sunt ceea ce atrag privitori de pretutindeni și îi convertesc pe aceștia în adevărați fanatici. Sezonul 2022 se anunță a fi unul de-a dreptul incendiar.

După ce a fost la o fracțiune de secundă distanță de a cuceri încă un titlu, Lewis Hamilton nu vrea să rateze oportunitatea oferită de noul sezon. În 2021, șansa i-a surâs lui Max Verstappen, care s-a impus in extremis. De această dată, Hamilton își propune să bată toate recordurile și să se impună din nou.

Reușește Hamilton să devină cel mai mare din istorie?

Englezul Lewis Hamilton este deja unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1 din istorie. Fanii săi sunt convinși că este chiar cel mai bun. În același timp, există în continuare voci care susțin că talentul lui Ayrton Senna sau valoarea lui Michael Schumacher sunt în continuare net superioare calităților demonstrate de britanic. 

Totuși, recordurile pe care deja le deține Hamilton sunt incontestaible. Mai mult decât atât, el este pe cale să stabilească și alte repere absolut fabuloase. În cazul în care va reuși să câștige ediția Marelui Circ, care se va încheia în noiembrie, Hamilton va deveni cel mai de succes pilot din istorie.

Englezul a cucerit deja șapte trofee de campion al Formulei 1, fiind la egalitate cu Michael Schumacher. În cazul unui nou succes, Hamilton va deveni lider solitar în acest clasament. Ajuns la 37 de ani, englezul se va retrage aproape sigur, la finalul acestui sezon, astfel că aceasta este ultima sa oportunitate de a doborî un nou record.

El deține și alte recorduri impresionante. Hamilton are cele mai multe victorii de etapă din istoria competiției. El a înregistrat 103 succese. De asemenea, are și cele mai multe clasări pe podium, cu 182 de apariții, precum și cele mai multe plecări din pole position, 103. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fie că ești de părere că Hamilton va reuși să doboare recordul de titluri în Formula 1 sau crezi că Verstappen se va impune din nou, la SportingBet.ro ai cote excelente la fiecare cursă din seoznul 2022. Pune un pariu pentru Formula 1 aici și profită de întâmplările din competiția ta sportivă preferată. 

Își păstrează Verstappen trofeul?

Cotat cu aceleași șanse la succesul final în sezonul 2022 ca Lewis Hamilton, neerlandezul Max Verstappen a reușit un sezon 2021 absolut fabulos. El și-a trecut în palmares primul succes din carieră, unul cu atât mai prețios cu cât a fost obținut în fața englezului. 

În vârstă de doar 24 de ani, Verstappen este considerat de către majoritatea experților a fi următorul mare nume din Formula 1. El are în față o mulțime de ani în care poate să egaleze chiar recordul succeselor înregistrate de Hamilton. 

Cu toate acestea, sezonul 2022 va reprezenta o mare provocare pentru Verstappen, deoarece va avea de înfruntat un Hamilton extrem de motivat și determinat să își încheie cariera pe cai mari. 

Indiferent de deznodământul următorului sezon de Formula 1, se anunță o nouă serie impresionantă de curse, cu întorsături de situație și finaluri pe muchie de cuțit. Cu siguranță, lupta va fi una care va face deliciul pasionaților și pariorilor. 


Mangalia News, 16.02.2022. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply