‘Oraşe ale lumii, odinioară mirobolante, acum abandonate din cauze naturale sau antropice’ – activitate desfășurată la Colegiul Economic Mangalia

0
572

La Colegiul Economic Mangalia, Centrul de Documentare și Informare a fost gazda unei activităţi cu titlul “Oraşe ale lumii odinioară mirobolante, acum abandonate din cauze naturale sau antropice”, organizată miercuri, 02 februarie 2022.
Activitatea a fost coordonată de membrii ai Comisiei pentru prevenirea şi eliminarea violenţei, a faptelor de corupţie, a discriminării ȋn mediul şcolar şi promovarea interculturalităţii, de doamna profesor Mȋrzali Ghiuler, coordonator de proiecte şi programe educaţionale, de doamna profesor Turchean Petisleam, de doamna director Ciobănel Raluca-Simona şi de doamna director adjunct Moraru Viorica.

Elevii clasei a IX-a B au purtat discuţii cu profesorii, după ce au urmărit un material prezentat de doamna profesor Turchean Petisleam şi au adus completări cu alte informaţii apărute ȋn presă. Elevii au fost impresionaţi de accidentul nuclear de la Cernobȋl, de povestea oraşelor Naypyidaw, din Birmania şi Epecuén, din Argentina, oraşul sărat.
Elevii au obținut informații prețioase, sunt mult mai conștienți de efectele pe care natura şi omul le au asupra oraşelor.


Mangalia News, 07.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply