Ce trebuie să faceți pentru a obține LOCURI DE MUNCĂ în OLANDA? (P)

0
760

Vrei să te angajezi în Olanda, pe un post calificat sau necalificat? Nu este foarte complicat, iar noi suntem aici pentru a-ți oferi asistență pe tot parcursul angajării. Dacă nu știi cum să începi sau ce trebuie să pregătești pentru viitoarele tale discuții de angajare, uite câteva sfaturi foarte utile:

Cum să îți faci un CV pentru a te angaja în străinătate

Primul document pe care îl vede angajatorul și primul contact pe care îl are cu tine este CV-ul. Este important ca informațiile din CV-ul tău să fie cât mai corecte și concise, dar să reflecte și cât mai bine adevărul despre experiența ta profesională. CV-ul trebuie să cuprindă informații de bază despre tine cum ar fi nume, adresă, număr de contact și profilul rețelelor de socializare.

Cele mai importante detalii care ar trebui incluse în CV dacă îți dorești să aplici la locuri de muncă Olanda sunt cele legate de experiența anterioară. Poți găsi foarte multe joburi în domenii precum cel naval, industrial, logistic sau în construcții. Cu cât ai mai multe cursuri de specializare, diplome sau ani de experiență pe posturi calificate, cu atât vei avea mai multe șanse să îți găsești un loc de muncă pe placul tău.

În CV trebuie să treci absolut toate datele pe care tu le consideri importante. Chiar și anumitele îndemânări pe care le-ai dobândit la un loc de muncă temporar, încearcă să menționezi toate aspectele care te fac potrivit pentru un job.

Cum alegi agenția pentru locuri de muncă în Olanda?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este foarte important să îți alegi de la început agenția cea mai potrivită pentru tine și pentru domeniul în care îți dorești un job în Olanda.  Există foarte multe firme care plasează personal în străinătate, însă nu toate vor fi cele potrivite pentru tine.

Există anumite lucruri la care trebuie să fii atent pentru a fi sigur că alegi ceea ce ți se potrivește. Astfel, ia în considerare: Cele mai frecvente domenii de angajare în care acea agenție plasează specialiști, anii de experiență în plasarea de personal pe care agenția respectivă îi are, dar și la locurile de muncă oferite.

Dacă vrei să pleci în Olanda, caută o agenție care se concentrează 90% pe industria existentă acolo.

La ce trebuie să fii atent când îți alegi agenția de recrutare

În primul rând, nu ar trebui niciodată să pleci la un loc de muncă în Olanda până când nu ai toate documentele semnate și până când nu ai primit toate detaliile legate de transport, salariu, cazare, angajator. Sub nicio formă nu trebuie să semnezi un contract, dacă nu ai 100% încredere în agenția care te recrutează.

O agenție serioasă de mediere și plasare forță de muncă în străinătate respectă următoarele condiții:

  • Este înregistrată la ITM;
  • Încheie contracte care conțin oferte ferme de locuri de muncă Olanda, atât cu persoane fizice, cât și juridice;
  • Efectuează activități de mediere și plasare în mod gratuit.

O persoană fizică nu are voie să exercite activități de mediere.  Adică trebuie să eviți persoanele fizici care promit locuri de muncă în străinătate și care nu au niciun temei legal pentru a face acest lucru.

Detalii și beneficii la angajarea prin DB Work

DB Work își ia în serios rolul de mediator între angajat și angajator. Suntem o companie care înțelege importanța procesului de angajare, dar și de acomodare la noile locuri de muncă Olanda. Dacă vei accepta o ofertă de muncă în Olanda prin DB Work, vei beneficia de următoarele lucruri: Îți asigurăm transportul internațional și transportul local. Îți oferim cazare echipată complet. Îți vom oferi asigurare medicală. Vei beneficia de o colaborare cu contract 100% Legal.

Dacă vrei să aplici la joburile noastre, înregistrează-te pe www.dbwork.ro, selectează domeniile în care ai dori să lucrezi, iar echipa noastră te va contacta imediat ce un job devine disponibil.

La DB Work vei fi mereu plătit conform contractului tău de muncă. Unii angajatori vor fi de acord să te plătească lunar, iar alții pot să te plătească și săptămânal. Totul se face prin transfer bancar și vei primi un fluturaș de salariu care detaliază totul.

Cum poți să afli mai multe despre joburile DB Work?

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre toate joburile noastre din Olanda sau ce alte locuri de muncă Olanda mai sunt disponibile, te invităm la Târgul de joburi de la Constanța!

Vei putea să stai de vorbă direct cu echipa noastră despre joburi în domeniul Naval, Industrial, Medical, Logistic sau Construcții.

Eliberează-ți agenda, pentru zilele următoare:

  • Joi, 10 Februarie – Orele 10:30 – 18:30;
  • Vineri, 11 Februarie – Orele 10:30 – 18:30;
  • Sîmbătă, 12 Februarie – Orele 9:30 – 13:30.

Să ai la tine certificatul verde! Te așteptăm, la adresa: Hotel Continental Forum, strada Mircea cel Bătrân, 39-41, Constanța.

Pentru înscrierea la Târgul de joburi DB Work, va trebui să completezi ACEST FORMULAR cu datele tale și cu preferințele legate de domeniile de lucru în care preferi să fii repartizat.


Mangalia News, 31.01.2022. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply