Centru de Evaluare COVID-19, în Pavilionul C al Spitalului din Mangalia | Au fost redeschise toate secțiile din Pavilionul A, iar activitatea se desfășoară normal

0
517

 

La Spitalul Municipal Mangalia s-a înființat, recent, Centrul de Evaluare COVID-19, pentru servicii medicale specifice acordate pacienților pozitivi la coronavirus, care acuză forme ușoare și medii de boală. Acesta funcționează în cadrul Pavilionului C, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 19:00, iar pacienții se pot programa la numărul de telefon: 0790906841, pentru a beneficia de servicii medicale de specialitate.

Potrivit reprezentanților spitalului, se pot adresa Centrului atât pacienții asigurați, cât și cei neasigurați, cu condiția să aibă un test rapid antigen cu rezultat pozitiv, efectuat fie la un laborator acreditat, fie de către DSP sau medicul de familie și înregistrat obligatoriu în aplicaţia Corona Forms. Totodată, pacienții se pot adresa direct Centrului de evaluare, pentru confirmarea diagnosticului.

”Pentru pacienții care acuză simptomatologie ușoară sau medie și nu doresc să aștepte câteva zile până la sosirea ambulanței pentru a fi testați de personalul calificat, se pot efectua teste antigen rapide și în spitalul nostru, dar contra-cost. Precizăm că, în Centrul medical de evaluare, pacienții Covid sunt consultați de către un medic pneumolog sau infecționist, li se fac analize medicale și li se eliberează rețetă pentru tratamentul la domiciliu. Doar pacienții cu forme grave rămân internați în spital”, a declarat managerul unității sanitare, Alina Dan. Reprezentanții spitalului au mai subliniat că, toate secțiile din cadrul Pavilionului A au fost redeschise, iar activitatea se desfășoară normal.


Mangalia News, 28.01.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply