Direcția Cultură și Sport Mangalia, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța, organizează luni, 31 ianuarie 2022, la Casa de cultură din Mangalia, conferința de presă dedicată finalizării proiectului „Un viitor pentru trecut – clasarea și valorificarea patrimoniului epigrafic și sculptural callatian”

0
547

Conferință de presă, la finalizarea proiectului „Un viitor pentru trecut – clasarea și valorificarea patrimoniului epigrafic și sculptural callatian” .

Data: luni, 31 ianuarie 2022, ora 15:00 Locul: Casa de Cultură Mangalia.

Link extern: https://www.facebook.com/DirectiaCulturaSportMangalia

Descriere eveniment: Direcția Cultură și Sport Mangalia, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța, organizează luni, 31 ianuarie 2022, începând cu ora 15.00, la Casa de cultură din Mangalia, evenimentul dedicat finalizării proiectului „Un viitor pentru trecut – clasarea și valorificarea patrimoniului epigrafic și sculptural callatian” (Cod unic proiect – CALL01-9).

Proiectul „Un viitor pentru trecut – clasarea și valorificarea patrimoniului epigrafic și sculptural callatian”, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”, a fost implementat de Direcția Cultură și Sport Mangalia, serviciul Muzeul de Arheologie, în calitate de Promotor de proiect și Universitatea „Ovidius” din Constanța, în calitate de Partener. Obiectivul general al proiectului a vizat îmbunătățirea managementului cultural, iar obiectivele specifice propuse au fost: Consolidarea sustenabilă a echipei muzeului, valorificarea patrimoniului cultural prin realizarea unor expoziții inovative cu bunuri culturale clasate și restaurate și creșterea sustenabilă a numărului de vizitatori ai muzeului. Vă mulțumim!

Direcția Cultură și Sport Mangalia: Mulțumim, echipei Programul RO-Cultura, pentru tot sprijinul și susținerea pe care ni le-au oferit! Mulțumim, echipei Universității Ovidius din Constanța, pentru un parteneriat cu rezultate impresionante!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 28.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply