Valerian Șarînga: ‘Români, hai să dăm mână cu mână!’ | Album FOTO de la manifestările din Mangalia, dedicate Unirii Principatelor Române

0
686

Valerian Şarînga: ”163 de ani de când Moldova s-a unit cu Țara Românească, formând, astfel, Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Anul acesta, 2022, an pe care “Hai să dăm mână cu mână”, pandemia l-a lăsat fără horă, Unirea de la 1859 a fost celebrată, în ciuda vremii, la Mangalia, în prezența unui public destul de numeros și a oficialităților locale. Formatiuni politice, asociatii culturale, unități militare au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din Piața Unirii, ceremonia încheindu-se printr-o defilare militară, dar și prin oferirea tradiționalei porții de fasole. Până aici, totul frumos. Mai puțin frumos este faptul că și acest an, în care serbăm o unire, ne-a găsit tot mai împovărați și tot mai dezbinați. Români, hai să dăm mână cu mână!

MN: Vă invităm să vizionați și celelalte galerii și albume foto superbe, semnate de Valerian Șarînga, un poet al imaginii, albume publicate de cotidianul online Mangalia News.


Mangalia News, 25.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply