PSD propune mai multe soluţii pentru diminuarea preţurilor facturilor la energie

0
595

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a prezentat luni, după Consiliului Politic Naţional al PSD, pachetul de măsuri propuse de partid coaliţiei de guvernare, în contextul majorărilor de preţuri din energie şi gaze naturale, informează news.ro.

Cei de la PSD vor ca măsurile se se aplice de la 1 februarie, pentru a include şi consumul din luna ianuarie, astfel încât “toţi consumatorii casnici precum şi instituţiile publice, IMM-uri, companii, să beneficieze de scăderi substanţiale la facturile la energie şi gaze”.

Oprea a afirmat că măsurile PSD prevăd reducerea valorii plafonului la gaze şi la energie electrică cu aproape 45% şi în dublarea volumului care este compensat şi la energie, şi la gaze.

“Dacă acest pachet de măsuri s-ar aplica începând cu 1 februarie, acest lucru ar însemna că toţi consumatorii casnici din România, instituţiile publice, întreprinderile mici şi mijlocii, companiile, infrastructura critică să beneficieze de scăderi substanţiale la preţul facturilor la energie şi la gaze”, a spus Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PSD a spus că cea mai rapidă metodă de aplicare a acestor măsuri este prin Ordonanţă de Urgenţă, dar oricare fel de a rezolva problema, într-un mod rapid, astfel încât să fie aplicate de la 1 februarie, este binevenit. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea în bursa.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply