Stațiuni pe litoralul românesc – 3 destinații all inclusive: Venus, Cap Aurora și orașul-port Mangalia – Mera Hotels (galerie FOTO)

0
1086

Zilele călduroase de vară oferă unele dintre cele mai îndrăgite vacanțe din an, deoarece te poți relaxa alături de persoanele dragi ție la malul mării, sau chiar la un resort all inclusive! Dacă ești pregătit să te bucuri de zilele tale de concediu și să te simți incredibil după o perioadă aglomerată și obositoare la locul de muncă sau în viața de zi cu zi, atunci nu rata cele mai bune oferte all inclusive, pentru tine, familia și prietenii tăi, chiar în stațiunile litoralului din România!

Descoperă care sunt avantajele all inclusive de care poți beneficia la cele mai îndrăgite hoteluri de pe litoralul românesc, care sunt obiectivele turistice pe care le poți vizita, în funcție de stațiunea în care vei petrece sejurul, și cum poți avea parte în fiecare zi de distracție și divertisment, alături de toate persoanele cu care dorești să petreci aceste zile de vară!

Concediu all inclusive la mare: De ce să alegi litoralul românesc?

Litoralul românesc oferă o plajă extinsă de activități distractive, voie bună și seri incendiare pentru oaspeții de pretutindeni! La malul Mării Negre este important să te deconectezi de aglomerația și zgomotul cu care te-ai obișnuit în orașele pline de oameni și să profiți de soare, relaxare, oferte all inclusive și compania celor dragi!

Litoralul românesc încântă privirea și sufletul datorită plajelor, culorilor schimbătoare ale mării, obiectivelor turistice și activităților marine, dar și datorită variantelor de cazare all inclusive cu piscine, tratamente și centre SPA, săli de fitness, camere moderne și activități interactive, seară de seară!

CE ÎNSEAMNĂ ALL INCLUSIVE?

În funcție de resortul pe care ți-l dorești, fie acesta dintr-o stațiune de pe litoralul României, de la munte sau din străinătate, este important să cunoști că există mai multe tipuri de resorturi „all inclusive”. Astfel, vei întâlni: light all inclusive (LAI), all inclusive (AI), deluxe all inclusive (DAI), ultra all inclusive (UAI) și elegance all inclusive (EAI). LAI oferă cele mai puține facilități, iar UAI se dedică oaspeților prin  servicii diversificate, în regim 24/7.

Hotelurile și resorturile all inclusive oferă tuturor oaspeților servicii complete, calitative și de lux, precum:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
  • Cazare în spații moderne și curate
  • Mesele principale și gustările sunt incluse în preț
  • Pot fi servite băuturi răcoritoare și alcoolice în timpul meselor principale și nu numai
  • Acces gratuit la piscină
  • Acces gratuit la plaja privată
  • Șezlonguri și umbrele la plajă și la piscină gratuit
  • Facilități pentru sport
  • Seri de divertisment
  • Spații și activități dedicate copiilor
  • Servicii extra și contra cost, însă care pot fi obținute doar la hotelurile all inclusive (light, standard, ultra sau extra): teren de golf, teren de tenis, ping pong, biliard, sală de fitness, centru SPA și wellness, spălătorie, babysitting etc.

Top 3 stațiuni de pe litoralul din România

Printre cele mai îndrăgite stațiuni ale litoralului românesc sunt Venus, Cap Aurora și orașul-port Mangalia. Aici vei petrece cele mai frumoase zile din vacanța ta și te vei bucura de servicii și facilități all inclusive la hotelurile favorite. Descoperă din ghidul nostru care sunt obiectivele atractive care atrag în fiecare an un număr mare de turiști! Astfel, iată de ce recomandăm stațiunile din sudul litoralului din România și care sunt obiectivele ce nu trebuie ratate.

  • Plajele. Plajele stațiunilor litoralului din România sunt unele dintre cele mai îndrăgite plaje din întreaga Europă: cu nisipuri fine, pietre, scoici, ape albastre, vegetație bogată, șezlonguri cu umbreluțe, spații de joacă și spații hoteliere pentru toate gusturile.
  • Deliciile culinare tradiționale. Pe litoralul românesc te vei putea delecta cu delicii culinare tradiționale și internaționale. În funcție de preferințele tale, însă recomandăm să savurezi meniurile românești oferite, gătite cu răbdare și pasiune; chiar dacă vei servi feluri principale de pește, carne de pui sau vită, garnituri, salate etc.
  • Peisajul pitoresc. Peisajele pitorești și moderne ale stațiunilor de pe litoralul sudic al țării oferă tuturor oaspeților o priveliște aparte, care trezește în fiecare o stare de bucurie, naturalețe, relaxare și melancolie deopotrivă. Alege să petreci vacanța de vară în condiții de lux într-un peisaj familiar, rustic!
  • Ape termominerale. Stațiunile din sudul litoralului românesc sunt renumite pentru izvoarele cu ape termominerale, dar și pentru tratamentele benefice sănătății organismului.
  • Ospitalitatea localnicilor. Vei găsi întotdeauna localnici prietenoși, care vor dori să împărtășească cu tine cele mai interesante povești ale lor. Dacă ești interesat de cultura locală, atunci cu siguranță îți va face plăcere să discuți cu persoanele care locuiesc pe litoralul românesc.
  • Divertisment pentru orice gust. Pe întreg sezonul estival, nu există seară în care să te plictisești! Fie că îți dorești o seară de dans sau o seară de teatru, pe litoralul românesc vei găsi activități și evenimente pe gustul tău!

Citiți articolul integral pe merahotels.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply