Arca TV – Lecția de lumină | Prof. Dr. Florian Colceag – Lecția 4 | Universul inteligent și sensibil [VIDEO]

0
2256

ARCA TV: Știați că, dincolo de lungul nasului, există un Univers inteligent și sensibil? Există un Univers anterior, din care s-a născut Universul în care trăim? Legile fizicii, Genomul Universului, numerele lui Fibonacci, descifrarea tainelor Universului și legătura dintre Fizică și Matematică. Despre apariția particulei, mișcarea materiei, cum a fost creată natura? Cum arată particulele în a opta dimensiune? Cât de mult se aseamănă structura noastră neuronală cu Web-ul Cosmic? V-ați imaginat că informația noastră genomică este cosmică? Că măsurarea liniară a timpului este irelevantă?

Lecția de lumină Nr. 4: “Universul inteligent și sensibil”, cu Prof. Dr. Florian Colceag, sâmbătă, 15 ianuarie, la ora 20.00, ora României.

Arca TV nu este un proiect comercial. De aceea, efortul Dumneavoastră de a susține canalul nostru este binevenit. Vă mulțumim! https://www.youtube.com/channel/. Celelalte Lecții de Luminăpot fi vizualizate AICI.

MN: Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV, USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, realizat de Lucian Blaga, CEO Arca TV, le puteți vizualiza aici.


Mangalia News, 16.01.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply