Clubul Sportiv Poseidon Limanu-2Mai a primit cele mai importante DIPLOME si TROFEE, la Gala Laureatilor Asociației Județene de Lupte Constanta! FOTO/VIDEO

0
1556

Suntem cei mai buni! Clubul Sportiv Poseidon Limanu-2Mai a primit Duminică, 19 decembrie, la Gala Laureatilor Asociatiei Judetene de Lupte Constanta, cele mai importante diplome si trofee!

Avem sportivi și antrenori de valoare, cu titluri mondiale și europene, însoțite de medalii grele! Sa reusesti sa ajungi la asemenea performante, inseamna multa munca, determinare, ambitie, dar si pasiune. Suntem onorati de rezultatele sportivilor și antrenorilor nostri, iar premiile primite astazi sunt o recunoastere a talentului acestor oameni minunati!

Ne mândrim cu voi!

Voiculescu Alexandra – Sportivul numărul unu al anului,
Trucmel Cornelius Dorian – Antrenorul anului,
Voiculescu Delia – locul trei în clasamentul sportivilor anului,
Alina Elena Ivan – Premiu de Excelență.
Felicitări si vă iubim!

Mulțumim domnului președinte al Asociației Județene de Lupte, Vicol Vasile și doamnei Florina Cristache, director al Direcției Județene de Tineret și Sport! Mulțumiri, Primăriei și Consiliului Local Limanu, domnului primar Daniel Gheorghe Georgescu.

GALA SPORTULUI SI TINERETULUI CONSTANȚEAN 2021. FELICITĂRI, Alexandra Voiculescu Trucmel Ivan și Cornelius Dorian Trucmel! (de la min.6:50).


Mangalia News, 20.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply