Planta pe care toți românii trebuie să o consume iarna. Dr. nutriționist Mihaela Bilic îi divulgă secretele

0
692

Mihaela Bilic le-a oferit un sfat de aur românilor! Aceasta le-a mărturisit tuturor că o plantă ar trebui să facă parte din meniul pe care îl pregătesc toți pentru iarnă. Oamenii ar scăpa de foarte multe probleme în sezonul rece!

Ce plantă trebuie să fie consumată iarna de români

Mulți români preferă să bea suc de lămâie în această perioadă, însă Mihaela Bilic a dezvăluit un secret uluitor! Se pare că persoanele care vor să se protejeze de numeroasele probleme aduse de sezonul rece ar trebui să consume pătrunjel. Nutriționistul a explicat care este motivul.

„Pătrunjelul conține mai multă vitamina C decât sucul de lămâie. Pentru că ne aflăm în plină pandemie virală nu e de mirare că a dispărut vitamina C din farmacii și lămâile din supermarket.

Vitamina C este cea mai celebră dintre vitamine pentru că are proprietăți antioxidante – ajută organismul să neutralizeze radicalii liberi și procesele oxidative, întărind astfel sistemul imun.

Când vine vorba de surse naturale de vitamina C, primul nostru gând este la lămâi și citrice în general. Adevărul este că legumele sunt mult mai bogate în vitamina C comparativ cu fructele, iar campionul este nimeni altul decât banalul pătrunjel.

Cu un conținut de aproape 200mg vitamina C/100g, pătrunjelul depășește toate celelalte fructe și legume: ardei gras roșu 160mg, suc de lămâie 128mg, ardei gras verde 120mg, kiwi 92mg, căpșuni 67mg, suc de portocale 54mg.”, a transmis Mihaela Bilic, pe Instagram.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ce beneficii are pătrunjelul. Mihaela Bilic a spus totul

Citiți continuarea pe playtech.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply