Cîmpeanu: Pe 8 noiembrie, şcoala va începe. Vom avea consultări cu autorităţile sanitare şi vineri vom anunţa cum se vor deschide şcolile / Am decis să reducem numărul de teze

0
812

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, luni, că şcoala va începe luni, 8 noiembrie, dar vineri se va anunţa în ce fel se vor susţine cursurile, în urma consultărilor cu autorităţile sanitare. Totodată, el a anunţat că s-a luat decizia de a se reduce numărul de teze susţinute de elevi. Tezele vor putea fi susţinute de elevi după revenirea la şcoală cu prezenţă fizică, inclusiv în semestrul al doilea.

“Două săptămâni de vacanţă a fost maximum care poate fi recuperat. Pe 8 noiembrie, şcoala va începe. Există un document în care s-au prezentat măsuri propuse spre aprobare. Ministrul Educaţiei va rămâne consecvent principiului ca şcolile să continue în format fizic. Nu voi abdica de la acest principiu. Vom avea consultări cu autorităţile sanitare şi vineri vom anunţa cum se vor deschide şcolile”, a afirmat, luni, Sorin Cîmpeanu.

Continuarea, pe news.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply