113 POSTURI VACANTE scoase la concurs, la nivelul structurilor de specialitate ale Poliției de Frontieră Române

0
642

farmec.ro

Poliția de Frontieră Română continuă procedura de ocupare prin concurs, a unor  posturi vacante (agenți și ofițeri de poliție), prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul structurilor de specialitate din cadrul instituției.

Posturile vacante scose la concurs sunt în cadrul următoarelor structuri de specialitate: logistică, psihologie, financiar, juridic, comunicații și informatică, afaceri europene și traduceri, inspecția muncii, învățământ, marketing și achiziții.

Posturile vacante scoase la concurs prin încadrare directă (structuri de specialitate) sunt repartizate astfel:

Menționăm faptul că posturi vacante sunt scoase la concurs și la nivelul școlilor de profil ale Poliției de Frontieră Române, dar și la Baza de Reparații Navale Brăila. Detalii suplimentare se regăsesc pe site-urile instituțiilor menționate:

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/scoala-iasi/n-cariera-179/
http://www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala
http://www.scoalapfrdrobeta.ro/index.php/informatii-generale/cariera
http://www.avramiancu.ro/

Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea dosarului de concurs, exclusiv în format electronic, la adresele de e-mail menționate în anunțurile concurs postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și cele ale structurilor subordonate (dosarul poate fi trimis inclusiv în zilele nelucrătoare).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pentru posturile scoase la concurs pot fi obținute de la structurile de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră, Gărzii de Coastă, școlilor de profil și Bazei de Reparații Navale, precum și de pe site-urile instituționale.


Mangalia News, 09.10.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply