Despre realitate și valori, educație și cunoaștere, sâmbătă, 9 octombrie, în emisiunea “Gândește singur”, la Arca TV [VIDEO]

0
726

farmec.ro

Lucian Blaga: Prof. Dr. Florian Colceag, antrenorul geniilor din Romania, Prof. Dr. Radu Dop, Vicepreședinte al Asociației Medicale Române și Prof. Univ. Dr. Leon Zăgrean, șeful Disciplinei de Fiziologie și Neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București, unul dintre principalii promotori ai Neuroștiințelor în țara noastră, președinte fondator, actual președinte de onoare al Societății Naționale de Neuroștiințe din România, se întâlnesc in emisiunea “Gândește singur”.

De la naștere, creierul uman este înzestrat cu genialitate și trebuie antrenat, ca oricare mușchi din organism. Știați că IQ-ul copiilor este mult mai scăzut la terminarea școlii?
Ne destabilizează trecerea în universul artificial? Despre geneză și neurogeneză, neuroni și dezinteresul pentru dezvoltarea capacităților deosebite, a standardizării și memorare pasivă.

Comunicarea face parte din legile Universului, cum comunicăm astăzi? De ce alegem și susținem leaderi distructivi? Din frică? Pentru că nu ne mai interesează cine ne conduce și ne trasează destinul? De ce ajung proștii în vârful piramidei? Care e rolul banului și a poziției sociale? Despre realitate și valori, educație și cunoaștere, sâmbătă, 9 octombrie, la ora 20.00, ora României, în “Gândește singur”, la Arca TV.


Mangalia News, 08.10.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply