Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni (AJRP) – 10 ani de existență | Mesaje aniversare [VIDEO]

0
641

Dragi colegi,

Au trecut 10 ani de când Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni și-a făcut apariția. Jurnaliști de expresie română din toate colțurile lumii s-au alăturat acestui frumos proiect și azi suntem aproape 100 de persoane din 17 țări.

În această perioadă AJRP a trecut prin momente bune, dar și mai dificile, însă, împreună, am reușit să le depășim și ne putem mândri cu faptul că suntem în continuare aici. Mai mult decât atât, avem idei și proiecte pe care dorim să le punem în practică împreună, pentru că forța noastră constă în colaborarea dintre membrii noștri de pretutindeni.

Vă invit, cu prietenie, să transmiteți câte un mesaj celorlalți colegi, în care să vă împărtășiți viziunea despre AJRP acum, la 10 ani de existență.

Cu cele mai bune gânduri,
Cristian Bucur,
Președinte AJRP.

10 ani de la înființarea Asociatiei jurnaliștilor români de pretutindeni:

La mulți ani, AJRP!
Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni (AJRP), Canada, 10 ani de activitate! La mulți ani, membrilor, colaboratorilor și simpatizanților asociației! Să ne bucurăm împreună!

MN: LA MULȚI ANI, AJRP! Toate cele bune, jurnaliștilor români de pretutindeni! Articole despre activitatea AJRP, am publicat AICI. Cotidianul online Mangalia News are peste 9 milioane de cititori, pe toate meridianele lumii. Ținem aproape!


Mangalia News, 06.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply