Măsuri sporite de protecție sanitară la Sanatoriul Balnear Mangalia

0
509

În contextul informațiilor publice privind creșterea gradului de infectare la nivel național, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a adoptat măsuri sporite de prevenție și control a transmiterii virusului SARS-CoV-2, pentru a asigura tuturor pacienților protecție sanitară optimă, pe toată durata tratamentului balnear.

“La ambele pavilioane sunt amenajate spații pentru efectuarea triajului epidemiologic al pacienților înainte de intrarea acestora în unitate, utilizăm echipamente de protecție împotriva COVID-19, camerele sunt dezinfectate corespunzător, iar procedurile de consult și tratament fizic se desfășoară cu respectarea regulilor de distanțare și a prevederilor legale”, au declarat reprezentanții conducerii sanatoriului. Ei au mai adăugat că în luna septembrie se lucrează la capacitate maximă în ambele pavilioane.

“Transmitem tuturor celor care doresc să urmeze o cură de tratament balnear, să vină cu încredere la noi, deoarece riscul de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este extrem de redus, prin măsurile aplicate cu responsabilitate la nivelul unității”, au mai spus reprezentanții unității balneare din sudul județului Constanța.


Mangalia News, 13.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply