REFLECTIONS – Vernisaj Lise Wulf | Iată ce frumos a fost la vernisajul partenerei noastre de proiect, artista Lise Wulff din Norvegia! [Foto/VIDEO]

0
986

REFLECTIONS – Vernisaj Lise Wulf – Grădina Culturală Callatis, Mangalia, Romania.

Lucian Nichita: ”Odată cu ”Reflections”, expoziția artistei norvegiene Lise Wulff, Grădina Culturală Callatis, proiectul finanțat din Granturile SEE și Norvegiene a ajuns la apogeul său. Marele câștig al întregului demers este că a reușit să atragă acel public extraordinar pe care l-am căutat în Mangalia, despre care unii spuneau că nici măcar nu există. Există și este senzațional! Reușita proiectului se datorează unor oameni la fel de extraordinari, ca și publicului atras prin acest proiect. Imi trec prin minte Ioan și Andreea, care ne-au ajutat să îl scriem, echipa RO-Cultura, care ne-a sfătuit și ajutat, de fiecare dată, Eliza, cu o parte importantă din echipa Direcției Cultură și Sport, care s-au dedicat cu tot sufletul acestui proiect. Proiectul continuă cu noi ateliere, vernisaje, expoziții și alte manifestări creative!”

Iată ce frumos a fost la vernisajul partenerei noastre de proiect, artista Lise Wulff din Norvegia! Instalația artistică, realizată împreună cu tinerii din Mangalia, va rămâne un landmark al Grădinii Culturale Callatis. Vă așteptăm să ne vizitați!

Direcția Cultură și Sport Mangalia a organizat vineri, 03 septembrie 2021, în grădina din spatele Muzeului de Arheologie Callatis, evenimentul dedicat inaugurării instalației artistice a artistei norvegiene Lise Wulff, partener în proiectul „Grădina Culturală Callatis‟.

VIDEO, aici:

Inaugurarea instalației artistice realizată de Lise Wulff, partener în proiectul „Grădina Culturală Callatis‟

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programul RO-Cultura
EEA and Norway Grants, Granturile SEE si norvegiene #eeagrants #rocultura #mangalia

Albumul Foto Vernisaj Lise Wulf integral, poate fi vizionat aici: gradinaculturalacallatis.


Mangalia News, 07.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply