Guvernul a aprobat Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”

0
546

Premierul Florin Cîțu a anunțat că, în ședinta de Guvern din 3 septembrie, a fost aprobat Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”.

Premierul Florin Cîţu a declarat că:

Am aprobat astăzi, în ședința de Guvern, Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”. Un proiect asumat în programul de guvernare, care va scoate la lumină toate acele comunități fără canalizare și drumuri asfaltate. Sunt 50 de miliarde de lei pentru următorii 7 ani, pentru românii care așteaptă de atâția ani să trăiască în condiții decente. Nu îmi încalc promisiunile și nici nu accept să fiu șantajat!“ (focuspress.ro, 03.09.2021).

CSEKE ATTILA:”Solicitările pentru proiectele finanţate prin Programul ”Anghel Saligny” pot fi depuse în format electronic

“Solicitările se vor putea depune în format electronic. În OUG este prevăzută expres necesitatea constituirii unei platforme digitale cu toate informaţiile publice, pentru a asigura transparenţa acestui program şi a efectuării execuţiei lucrărilor şi pe această platformă digitală se vor regăsi toate informaţiile publice despre fiecare proiect, finanţarea asigurată fiecărui proiect, termenele de execuţie, executantul lucrării, stadiul lucrării, stadiul execuţiei tehnice, respectiv financiare cu privire la fiecare obiectiv de investiţie din acest Program Naţional de Investiţii ‘Anghel Saligny'”, a afirmat Cseke Attila, după şedinţa de guvern. (bursa.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply