Dr. Rodica Mătușa, medic infecționist, consultant medical la Fundația Baylor Marea Neagră: ”Ia-ți inima în dinți și vaccinează-te!” [VIDEO]

0
1004

”Ia-ți inima în dinți și vaccinează-te!” – Este recomandarea medicului tău infecționist. Rodica Mătușa este medicul tău, al unei generații care îi recunoaște vocea încă din anii unei copilării petrecute sub semnul îngrijorării celor din jur, rude și cadre medicale. Povestea ta continuă, la fel și drumul, mai așezat, de adult care își împlinește visurile, după ce ai învățat să ții în frâu cu tratament și monitorizare atât îngrijorările cât și motivul acestora: infecția cronică.

Doamna doctor Rodica Mătușa este medic infecționist, doctor în științe medicale și s-a gândit să revină, pentru a te ajuta să îți clarifici ideile și să iei o hotărâre.

Nu pretindem că este ușor sau că înțelegem toate neliniștile tale, dar cele patru mesaje video îți sunt adresate. Cu toții suntem bombardați zilnic cu informații. Uneori printre acestea se strecoară și unele false. De aceea ne întoarcem la cei care ne-au demonstrat că merită încrederea noastră, că nu vorbesc despre ceea ce nu cunosc.

Vei ști ce ai de făcut pentru că, după ce vei viziona cele patru filme, vei ști de la un expert în îmblânzirea bolilor infecțioase.


Mangalia News, 08.07.2021. (sursa: https://www.baylor.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply