Elevii clasei a IV-a B, de la Școala Gimnazială „Sf. Andrei” Mangalia, au donat alimente neperisabile către Banca Regională pentru Alimente Constanța, în cadrul activității „Campion la VOLUNTARIAT!”

0
810

Elevii clasei a IV-a B, de la Scoala Gimnazială „Sf. Andrei” Mangalia, coordonați de prof. Voicu Adina, au pus bazele unui proiect de anteprenoriat numit „Copii harnici, isteți și chibzuiți”. În cadrul acestui proiect, elevii împletesc brățări cu diverse accesorii pe care le comercializează atât în școală, cât și în diferite locații din oraș.

În cadrul activității „Campion la VOLUNTARIAT!”, din Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2021, elevii au vândut brățări, iar o parte din suma câștigată a fost orientată către un scop caritabil.

Profitând de faptul că în locația magazinului Lidl Mangalia se afla un container de la Banca Regională pentru Alimente Constanța, elevii au cumpărat alimente neperisabile, pe care le-au donat cu drag. Alimentele vor ajunge la persoane defavorizate, sau din comunități vulnerabile. Acestei activități i s-a alăturat și doamna prof. dr. Eleonora Burnete.


Mangalia News, 17.05.2021. (sursa: Impreuna pentru Viitor Constanta).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply