ARCA TV ȘI MANGALIA NEWS PROMOVEAZĂ TURISMUL ROMÂNESC! [VIDEO]

0
2323

ARCA TV ȘI MANGALIA NEWS PROMOVEAZĂ TURISMUL ROMÂNESC!

Televiziunea Arca TV și cotidianul online Mangalia News promovează în mediul virtual compania / firma / afacerea dumneavoastră, către milioanele de cititori și telespectatori din lumea întreagă, către românii de pretutindeni.

Mangalia News este partener oficial în proiectul Arca TV (www.arcatv.us), proiect media al diasporei românești, unic în lume. Arca TV este prima platformă de televiziune care emite din Houston, Texas, USA și se adresează românilor de pe toate continentele, prin rețeaua sa globală de corespondenți. (https://www.arca.tv/).

Colaborăm cu profesioniști ai imaginii, care realizează producții media de cea mai bună calitate, iar ceea ce dorim să facem este promovarea oamenilor, a inițiativelor, companiilor și valorilor românești.

Turismul românesc trebuie promovat intens, românii care vizitează România fiind mari consumatori de oferte turistice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Putem conveni împreună cele mai bune formule de promovare, aplicate pe nevoile dumneavoastră, a oamenilor din turism, dar nu numai.

În egală măsură, promovăm și companii din alte domenii de activitate, care doresc să fie cunoscute de publicul alcătuit în principal din românii care trăiesc în afara granițelor României, dar și de cei de Acasă, din România.

”Lucrăm la dezvoltarea unei comunități unite în jurul unui scop comun, acela de a reprezenta România cu cinste, oriunde ne-am afla. Putem arăta ce și cine suntem și, mai ales, ce putem deveni, uniți în jurul platformelor de promovare a exemplelor de reușită a românilor”, afirmă regizorul Lucian Blaga, profesionist media cu o experiență de peste 25 de ani în televiziune, advertising și media, inițiatorul și coordonatorul proiectului Arca TV.

Promovarea afacerii dumneavoastră poate însemna mult pentru toate părțile implicate, iar noi ne dorim să prezentăm în articolele noastre și, mai ales, în emisiunile Arca TV, prin spoturi publicitare, interviuri, sau filme de prezentare, tot mai mulți români de valoare, care au reușit în domeniile lor de activitate, români cu care ne putem mândri. Suntem siguri că vom găsi cele mai bune variante de colaborare, reciproc avantajoase.

Profesorul Traian Lupu, coordonatorul programelor Mangalia News, este și reprezentant oficial Arca TV în zona Dobrogea și oriunde în România. Pentru contacte și comenzi, adresa de e-mail a redacției Mangalia News vă stă oricând la dispoziție: [email protected]

VOM REUȘI, NUMAI ÎMPREUNĂ!

VENIȚI PE ARCA TV! 🙂

Mangalia, Constanța, România & Houston, Texas, USA, 18.10.2018.


Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, le puteți vizualiza aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply