Valeriu Popa și sfaturile sale vindecătoare. Citește și nu vei regreta

0
1132

Citește și nu vei regreta. Valeriu Popa și sfaturile sale vindecătoare:

1. Frica micșorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeză boli organice, cum ar fi boala coronariană (ischemia), hepatita, impotența si frigiditatea sexuala, boli de piele, nevroze si psihoze.

2. Dragostea are o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala. Plăcerea de a bârfi, minti si răni alti oameni provoaca efecte karmice devastatoare pentru sufletul care critica. El se condamna singur sa traiasca in inchisoarea nelinistii interioare.

3. Gandirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare din intregul univers. Gandul este cel care aduce pacea si linistea in sufletul nostru. Gandul este cel care atrage binele sau raul in existenta noastra.

4. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe, dorinte, fapte, sentimente etc, se intorc la noi producand efecte perturbatoare in campul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rau altuia fara sa plateasca. De aceea, oricand aveti ganduri negative despre o persoana, sa va rugati in permanenta pentru sanatatea ei. Cand ne gandim la cineva, se creeaza instantaneu o punte energetica intre noi si omul la care ne gandim. De aceea, orice gand rau reprezinta un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacam si ne omorâm unul pe altul in mod inconstient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău, atât sieși cât si unui alt om.

5. Imaginatia are puterea de a crea realitatea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

6. Supararea este una din cele mai raspandite incalcari ale legilor Universului, care poate determina diferite neplaceri in viata, atat a celui pe care te superi, cat si in propria ta viata. Supararea copilului pe parintii sai, a parintilor pe copii creeaza ruperea si deformarea celor mai fine structuri energetice, cu consecinte din cele mai grave.

7. Egoismul, cruzimea inchid canalele energetice de legatură cu Dumnezeu si omul respectiv nu mai primeste energia necesara intretinerii vietii. In aceasta situatie, el este nevoit să ia energia de la alti oameni, devenind vampir energetic.

8. Dispretul față de noi si profunda nemultumire fata de sine constituie o agresiune fata de Dumnezeu. Dispretul si blamarea omoara inainte de toate iubirea fata de un alt om.

9. Barbatul care dispretuieste femeia se degradeaza spiritual, incepe sa sufere de diferite boli si imbatraneste mai repede ca de obicei.

10. Trufia si dispretul fata de oameni genereaza lipsa dorintei de a trai, sentimentul pierderii sensului vietii. Ancorarea de intelepciune da nastere dispretului. Acesta incepe de la cap. De aceea se blocheza biocampul in regiunea capului. In curand, dispretul se intoarce impotriva propriei persoane. De aceea, se deterioreaza campul in jurul rinichilor si apare distrugerea acestora.

11. Ura este o forta care te leaga de persoana pe care o urasti.

12. Cand cineva te jigneste, nu te răzbuna pe el, nu-l urî și nu te supăra pe el, întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti, urmeaza ca purificarea sufletului sa se infaptuiească prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta, ea vine prin moarte

13. Se cuvine să iertăm nu numai în gand, ci și cu sufletul.

14. Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a suparat, ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te in permanență ca toti cei din jurul tau să fie fericiti, sănătoși si intreaga lume sa fie binecuvantata. Aceasta rugaciune va iradia atat de multa iubire catre intreaga lume, incat iubirea se va intoarce la tine din belsug.

15. Cum dăruiești, asa primesti.

16. Dependența naste frica, indoiala, depresia si supararea.

17. Orice dorinta, cand se agață de tine, devine stăpânul tau.

18. Cand esti mânios, mânia devine stăpânul tau, te acapareaza complet. Astfel mânia ta, in această stare, va face lucruri pe care mai tarziu le vei regreta.

19. Dependența naște agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Boala purifica sufletul omului si îi fortifica sistemul imunitar. Dependenta de dorinte, frica, depresia si supararea atrag gelozia. Cu cât este mai puternica dependenta de persoana iubita, cu atat mai numeroase sunt pretentiile noastre fata de ea. Cearta, mânia, nerabdarea emit in tacere o mare forță distructivă. Numai prin iubire poate seca izvorul rautatilor.

20. Să nu vorbiti despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor.

22. Dacă aveti o mare supărare sau tristete, incercati să nu aduceti sentimente acasă. Iesiti in stradă – cu deosebire in locurile inverzite – si plimbati-va. Nu faceti din casa dvs. o groapă de gunoi energetic.

O convorbire telefonica ce dureaza mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sănătății. De altfel, oricat ar părea de straniu, cel mai puternic pătimeste nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinară! Dupa o convorbire de trei minute, are loc deformarea câmpului energetic în zona capului, în zona sternului (adica are loc slăbirea sistemului imunitar) si, de asemenea, în zona primei chakre. O convorbire telefonică ce depășește un minut este de nedorit.

24. Mâncatul este un serviciu divin si, ca atare, nu trebuie sa se desfasoare intr-o atmosferă apăsătoare.

25. Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Inseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente si in fiecare ocupatie să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma intr-o suprasolicitare si va dăuna sănătății.

26. Daca un om fură si inseala pe altii o viata intreaga, el va fi pedepsit să suporte si pagubele pe care le-a facut altora. In concluzie, cel care a facut bine va recolta binele, iar cel care a facut un rău fizic sau spiritual va recolta răul fizic sau spiritual.

28. In dragostea omeneasca trebuie intotdeauna sa existe o detasare de omul iubit. Cu cat aveti mai multe pretentii, iritari si nemultumiri fata de omul apropiat cu atat mai mult creste dependenta de el. Dependenta de valorile umane ne va omori incetul cu incetul si spiritul si sufletul.

29. Cand casatoria este bazata numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi indelungata. Când sentimentele slăbesc, intervine înșelarea, iar căsnicia se destramă.

30. Familiile care sunt intemeiate in primul rand pe prietenie si respect sunt fericite si durează mult. Un soț trebuie să evite să o transforme pe sotie într-o copie fidelă a sa. Fiecare om are personalitatea lui proprie si astfel de tentative sunt împotriva firii, ducând în timp la destrămarea cuplului. Nu-l considerati pe celălalt ca fiind un obiect destinat să vă servească, ci ca pe o ființă divină, cu individualitate si cerinte proprii.

32. Gelozia, de regulă, provoacă scăderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatismele capului, diabet, inflamatii articulare. Dacă gelozia este grevată de trufie, atunci este de două ori mai periculoas!

33. Femeia geloasă și supărăcioasă atacă în plan subtil partenerul său. In această situație, soțul, fie se va îmbolnăvi în permanență, fie va deveni alcoolic, fie va divorța. Dacă sunteti gelos si vă amplificati sentimentele agresive de profunzime, atunci puteti avea probleme cu orice animal, veti putea avea si alergie si boli contactate de la ele. De asemenea, veti putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.

34. Este mai bine să plângeti decât să urâți.

35. Adevărata cauză a narcomaniei si alcoolismului este un nivel scăzut de iubire, în special de iubire de sine. Aceasta apare din cauza unor puternice frustări, a reprimării dragostei față de oameni. Omul trebuie să înceteze să mai poarte supărare pe lumea din jur, trebuie să intre în armonie cu ea.

Mai mult, pe apastructurata.blogspot.com



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply