Restaurantele vor funcţiona la capacitate de 50% în mai multe localităţi constănţene

0
717

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța (CJSU) s-a întrunit în cursul zilei de miercuri, 10 februarie a.c., în ședință fiind votate hotărârile nr. 8 și nr. 9. Prima prevede încadrarea ratei de incidență pentru cele 70 U.A.T.-uri de pe raza județului, după cum urmează:

Cu o rată cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori: 64 U.A.T.– uri: Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Adamclisi, Albești, Aliman, Amzacea, Băneasa, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Ciocârlia, Cobadin, Cogealac, Comana, Corbu, Crucea, Cumpăna, Cuza Vodă, Deleni, Dobromir, Fântânele, Gârliciu, Ghindărești, Grădina, Horia, Independența, Ion Corvin, Istria, Limanu, Lipnița, Lumina, Mereni, Mihai Viteazu, Mihail Kogălniceanu, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Ostrov, Pantelimon, Pecineaga, Peștera, Poarta Albă, Rasova, Săcele, Saligny, Seimeni, Siliștea, Târgușor, Topalu, Topraisar, Tortoman, Tuzla, Vulturu.

Astfel, în cazul localităților cu incidența mai mică sau egală cu 1,5 la mia de locuitori activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, se permite fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00.

Cu o rată cumulată a cazurilor în ultimile 14 zile mai mare de 1,5/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori: 5 U.A.T. – uri (Constanța, Agigea, Costinești, Saraiu, Valu lui Traian).

Cu o rată cumulată a cazurilor în ultimile 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori: 1 U.A.T. (Dumbrăveni).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult pe focuspress.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply