Ministrul Dezvoltării anunță o serie de investiții la Mangalia, Limanu, Techirghiol, Cumpăna și Cernavodă

0
1161

Ministrul Dezvoltării anunță o serie de investiții la Mangalia, Limanu, Techirghiol, Cumpăna și Cernavodă.

Cseke Attila, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, s-a aflat, vineri, 29 ianuarie a.c., la Constanța, într-o vizită pentru a urmări stadiul lucrărilor ce se efectuează la nivelul Cazinoului dar și ale Sălii Polivalente.

În cadrul acestei vizite, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cseke Attila a mai vorbit și despre o serie de investiții ce se vor realiza în județul Constanța, în câteva unități administrativ teritoriale, cum ar fi Mangalia, Cernavodă, Limanu, Techirghiol și Cumpăna:

”Este o vorba despre o serie de investiții a căror valoare depășește 188 de milioane de lei, pe lângă reabilitarea Cazinoului Constanța, construirea Sălii Polivalente, avem o lucrare de construire de cămin studențesc lângă univesitatea Ovidius, cu 167 de locuri, avem reabilitarea, modernizarea și dotarea a Sanatoriului de la Techirghiol, fiind în curs de execuție. Tot așa o reabilitare de biserică, tot laTechirghiol, un Centru Cultural pentru tineret la Cumpăna și o sală de sport la Limanu, urmând a fi în procedură de achiziție publică, o bază sportivă de tip I la Mangalia. La Cernavodă tot o sală de sport. Deci este vorba despre investiții importante pentru acest județ. Le vom urmări ca să le finaliăm cât mai rapid, dar cel mai important finalizarea să fie de calitate”, a declarat ministrul Dezvolării, Cseke Attila, pentru Focus Press.

Loredana MIHAI, FocusPress.ro.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply