Prima întâlnire oficială a conducerii Consiliului Județean Constanța cu reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale

0
702

“Vreau ca această primă întâlnire să fie începutul unei colaborări pe termen lung între societatea civilă și Consiliul Județean Constanța” – a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai LUPU.

Scopul întâlnirii a fost acela de a îi cunoaște pe reprezentanții societății civile cât și de familiarizare cu obiectul de activitate al fiecărui ONG participant. Au fost prezenți reprezentanții a peste 70 de Organizații Non Guvernamentale care își desfășoară activitatea în județul Constanța.

“În perioada imediat următoare vom demara o serie de întâlniri, pe fiecare sector în parte și ne vom focusa atenția pe domeniile prioritare. Mulțumesc tuturor pentru munca și eforturile pe care le depuneți în crearea unui viitor mai bun!” – declară Stelian GIMA, Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, sala fiind ocupată în proporție de doar 10 % din capacitate.


Mangalia News, 27.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply