Profit.ro și EAD.ro lansează “Bursele Liviu Iancu” pentru jurnaliști. Premiem scriitura remarcabilă

0
765

Orlando Nicoară: ”Pentru a onora memoria regretatului nostru coleg Liviu Iancu, Profit.ro și agenția EAD.ro vor acorda, în fiecare lună, câte o bursă în valoare de 2.500 de lei, jurnaliștilor care vor publica materiale de excepție. Liviu Iancu a fost cel mai bun condei al redacției Profit.ro și ne dorim să încurajăm jurnalismul bazat pe scriitură de calitate, tot mai rar în mass-media ultimilor ani. Scriitura va fi, așadar, un criteriu important în selectarea câștigătorilor.

Invităm colegii din presă să aplice pentru Bursele Liviu Iancu, trimițând pe adresa de e-mail a redacției ([email protected]) materialele jurnalistice publicate cu nu mai mult de trei luni în urmă. Se poate înscrie orice jurnalist, indiferent de instituția de presă la care lucrează, fie că este angajat cu contract permanent sau colaborator (revistă, ziar, site, post TV sau de radio), dacă materialul a fost publicat/difuzat pe respectiva platformă media.

In functie de numarul celor care se inscriu, exista posibilitatea ca, intr-o luna sau permanent, să creștem numărul burselor la două. Personal, mi-am setat un obiectiv pentru 2021 în a convinge cât mai multe companii să acorde burse lunare pentru jurnalismul de calitate. Detalii pe acest link. Multumesc”.


Mangalia News, 18.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply