Corul Madrigal, LIVE de Ziua Culturii Naționale – Concertul „Hora Staccato” [VIDEO]

0
968

Corul Madrigal, LIVE de Ziua Culturii Naționale.

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la un intermezzo coral dedicat culturii naționale transmis LIVE.

Vineri, 15 ianuarie, LIVE, pe pagina de Facebook MadrigalOficial.

Promotor al valorilor culturale autentice de 58 de ani, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu va sărbători românește Ziua Culturii și, împreună cu publicul prezent online, va omagia creația unora dintre cei mai talentați și apreciați compozitori români.

Corul Madrigal deschide, așadar, anul concertistic 2021 și revine pe scenă în zi de sărbătoare, cu un repertoriu dedicat promovării artei corale românești, care va include lucrări clasice, precum și de inspirație folclorică. Evenimentul va fi întregit de scenografia și costumele special concepute, ce conțin elemente stilizate din filonul tradițional autohton.

Vă așteptăm vineri, 15 ianuarie, să celebrăm Ziua Culturii Naționale, împreună!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De Ziua Culturii Naţionale, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” aduce românii mai aproape de tradițiile și de folclorul autentic românesc, prin concertul „Hora Staccato”, care va fi lansat gratuit pentru vizionare în Aplicația Madrigal în data de 15 ianuarie – https://app.madrigal.ro/
 
Evenimentul care a deschis Stagiunea estivală 2020 a îmbinat sonoritatea inconfundabilă a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, cu folclorul autentic românesc și a oferit publicului un spectacol plin de culoare și dinamism, atât sonor cât și ca mișcare scenică.

Vă invităm să primiți o experiență muzicală excepțională și să celebrați Ziua Culturii Naţionale, alături de Corul Madrigal!

Madrigal App, aplicația online a Corului Madrigal a fost lansată în luna decembrie 2020, cu ocazia sărbătorilor și conține celebrele Concerte Extraordinare de Crăciun susținute în ultimii trei ani de prestigiosul ansamblu, acum disponibile gratuit pentru public.


Mangalia News, 14.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply