Doru Groza – Retrospectivă FOTO 2020

0
1570

A fost un an interesant, ciudat, atipic, în care am sperat ca problemele, situațiile noi ne vor face mai buni și mai uniți, că vom învața cât de important e să iubim și să protejam natura. Am rămas doar cu speranța. Suntem mai depărtați și fragmentati ca oricând. Cât despre natură, văd aproape zilnic dezinteres, distrugere, gunoaie aruncate… Ce îmi doresc pe viitor? Doar sănătate! Încă mai sper că ne vom întoarce spre natură, învățând să o înțelegem și să o protejăm mai mult.

Am văzut că “se poartă” tot felul de topuri ale cadrelor realizate în 2020. Personal, nu am un top definit al fotografiilor realizate. De aceea m-am gândit să vă arăt o retrospectivă a lui 2020 din punctul de vedere al fotografiei de peisaj, iar separat al celei de wildlife.
Să auzim numai de bine.

P.s: Clic pe poză, pentru a vedea întreaga retrospectivă.

Doru Groza, 31 decembrie 2020.

Comentariu Mihail Golu: Sunt bucuros că am un prieten cu aceleași viziuni și speranțe, a fost într-adevăr un an al adevărului, un an în care s-au cernut multe lucruri și am reușit să distingem multe aspecte ale vieții pe care poate le-am neglijat sau uitat de-a lungul vieții. Cel puțin pentru mine a fost un an bun și îmi doresc ca anul viitor sa fie cel puțin la fel de bun, ceea ce-ti doresc și ție, prieten drag. Multă sănătate îți doresc și să ne încânti cu cât mai multe clipe minunate, ca și până acum. La mulți ani!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 14.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply