Topul celor mai ieftine oferte de energie electrică din județul Constanța

0
1514

De la 1 ianuarie, în România s-a liberalizat complet piața de electricitate, ceea ce înseamnă că prețurile energiei nu mai sunt reglementate de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE). Putem, așadar, alege orice ofertă de pe piață.

Potrivit ANRE, în județul Constanța sunt 68 de oferte din care putem alege. Am selectat mai jos primele 30 dintre ele, în ordinea prețului. Am ales ca dată de începere a contractului 4 ianuarie și un costum estimat de 100 kwh, care reprezintă un consum mediu lunar pentru clienții casnici (simularea este făcută pentru clienți casnici).

Potrivit ANRE, în județul Constanța sunt 68 de oferte din care putem alege. Am selectat mai jos primele 30 dintre ele, în ordinea prețului. Am ales ca dată de începere a contractului 4 ianuarie și un costum estimat de 100 kwh.

Puteți face propria simulate direct pe site-ul ANRE (click AICI).

Trebuie să știți însă că nu sunteți obligați să schimbați contractul. Puteți rămâne cu vechile contracte, dar plătiți automat preţuri numite ”de serviciu universal”, care sunt mai mari cu 13-26%, sau încheiați alte contracte în piaţa liberă.

Citiți articolul integral pe CONSTANTA100% Autor:



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply