La Sanatoriul Balnear Mangalia a început campania de vaccinare. Lucian Nichita, managerul unității, prima persoană vaccinată [VIDEO]

0
1754

La Sanatoriul Balnear Mangalia a început campania de vaccinare. Lucian Nichita, managerul unității, prima persoană vaccinată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început luni, 4 ianuarie 2021, şi la Sanatoriul Balnear Mangalia, prima persoană care a fost  imunizată a fost managerul unității, Lucian Nichita.

Acțiunea de astăzi a început la ora 6, când a ajuns vaccinul adus de la Constanța, de la Centrul de stocare. A fost recepționat de noi, a fost introdus în frigider și avem 20 de flacoane de vaccin a câte cinci doze fiecare, deci avem 100 de doze pentru personalul Sanatoriului Balnear Mangalia”, a precizat dr. Mariana Petre, medic epidemiolog, cordonatorul Centrului de Vaccinare.

Campania se desfășoară pe parcursul a 4 zile. O parte din personal a făcut deja vaccinul, chiar și eu. Nu este dureros, nu am avut nicio reacție. Ne așteptăm să imunizăm măcar 70% din personal, pentru a avea o eficiență. Imunitatea se va dezvolta după doza a doua de vaccin, prima este astăzi, următoarea la 21 de zile, când vom primi și o adeverință că suntem imuni”, a declarat dr. Magdalena Dumitrescu, Director Medical la Sanatoriul Balnear Mangalia.


Mangalia News, 04.01.2021. (sursa: Mangalia.TV).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply