Rețetă de prăjitură cu Tequila

0
1835

Din nou, în acest an, am avut cereri cu rețeta pentru prăjitura mea de Crăciun, cu Tequila! Salvați vă rog rețeta, că eu am obosit să o tot scriu în fiecare an! (Eu intenționez să o mai fac odată în weekend). (S.D). Așadar…

Rețetă de prăjitură cu Tequila
(Rețeta nu este a mea, am preluat-o și eu de pe Facebook).

Ingrediente:

1 cană de zahăr,
un pachet de unt,
o linguriță de praf de copt,
1 cană de apă.
1 linguriță sare,
1 cană de zahăr brun,
suc de lămâie,
4 ouă mari,
nuci,
1 sticlă 750 ml de Tequila,
2 căni fructe uscate.

Mod de preparare:

Pentru început, se bea un pahar de Tequila, pentru a vedea dacă-i corespunzătoare.
După care luați un castron mare și, între timp, verificați din nou Tequila, pentru a fi siguri că e de cea mai înaltă calitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Se mixează cu mixerul untul cu zahărul. În alt castron bateți ouăle și le amestecați cu fructele uscate. Între timp încercați alt pahar de Tequila pentru a vă asigura că este încă bun.

Culegeți fructele uscate de pe jos, spălați-le și puneți-le înapoi în castronul cu ouă. Eventual le puteți număra să vedeți dacă sunt toate. Dacă bucăți din gresie vă blochează mixerul încercați să îl deblocați cu o bormașină, șurubelniță sau ce aveți al îndemână. Încercați din nou un pahar de Tequila … just in case!

În continuare, se adaugă 2 căni de sare sau orice altceva, nu mai contează. Verificați Tequila.

Se adaugă lămâia și nucile. Adăugați și o linguriță de zahăr sau ceva … orice ați putea găsi … nu uitați să opriți bormașina sau să scoateți șurubelnița din mixer. Dacă nu, adunați din nou ingredientele de pe jos. Și evitați de data asta bucățile de gresie sparte.

Aprindeți cuptorul la 360 de grade și încercați să nu cădeți peste el. În cele din urmă, aruncați prăjitura pe fereastră, terminați Tequila și ștergeți masa.

Poftă bună! 😀


Mangalia News, 22.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply