Valentin Tanase: Retrospectiva pictorilor români din gruparea artistică “Soleil de l’Est” – Franța, la Sala de expoziții “Constantin Brâncuși” a Palatului Parlamentului din București

0
1182

Valentin Tanase: M-am ocupat în aceste zile, împreună cu artiștii Victor Dima și Daniel Crăciun, de organizarea, panotarea și deschiderea expoziției “Retrospectiva pictorilor români din gruparea artistică “Soleil de l’Est” – Franța, la Sala de expoziții “Constantin Brâncuși” a Palatului Parlamentului din București. Expun 52 de artiști români care au participat, începând de acum două decenii, la stagii de creație și documentare în Franța, organizate de fundația “Soleil de l’Est” condusă de Michel Gavaza. Ca orice expoziție de grup, este un demers eclectic, variat, cu stiluri și abordări diferite, dovedind diversitatea și originalitatea viziunilor plastice ale autorilor, cei mai mulți nume consacrate ale plasticii românești contemporane.

Vă invit să descoperiți acest regal plastic la sala “Constantin Brâncuși” a Palatului Parlamentului, până la 30 noiembrie 2020, în fiecare zi, între orele 9-17, propunându-vă o gură de oxigen cu adaos cromatic, în plină pandemie.

MN: Admirabilele lucrări ale artistului plastic Valentin Tănase, publicate de cotidianul online Mangalia News pot fi vizualizate AICI.


Mangalia News, 09.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply