Consiliul Local Limanu a fost învestit oficial | Noua echipă de consilieri va demonstra zi de zi că Se Poate Mai Mult, împreună cu Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu!

0
2032

V-am rugat să aveți încredere în noi. Și ați făcut-o! Vineri, 6 noiembrie, echipa de consilieri pe care ați ales-o a fost învestită. De vineri avem, oficial, un Consiliu Local cu o majoritate solidă, unită și implicată. Sunt oameni care cunosc localitatea și problemele cu care ne confruntăm cu toții. Sunt oamenii care vor face toate eforturile pentru comunitatea din Limanu – 2 Mai – Hagieni – Vama Veche.

Vrem sa ne spuneti, în continuare, care vă sunt nevoile, pentru că suntem o echipă care va demonstra, zi de zi, că Se Poate Mai Mult, împreună cu Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu!

Mandatul începe într-o perioadă în care toată țara se luptă cu virusul SARS Cov 2, iar acum este mai important ca niciodată să respectăm regulile și să avem grijă de cei dragi. Totul va fi bine, cu condiția sa fim uniți și responsabili.

Succes, noului Consiliu Local, putere de muncă și cât mai multe proiecte benefice localității!

Se poate mai mult!

MN – Vă invităm să citiți și: Daniel Georgescu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu de la „distanță”, de acasă, unde se află în izolare de mai bine de o săptămânăhttps://bit.ly/3p51cD2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 07.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply