Beți ZER pentru creșterea imunității, combaterea infecțiilor, scăderea colesterolului și pierderea în greutate

0
702

Cei care prepară brânza sau cașul în casă, cunosc faptul că zerul care rămâne, după ce produsele lactate sunt lăsate la scurs, este foarte bun pentru sănătate și nu trebuie aruncat. Această zeamă întărește corpul, crește imunitatea și are puterea de a combate sau chiar trata unele afecțiuni.

Zerul crud este un complex de proteine derivate din lapte, fiind considerat un aliment funcțional și un medicament natural, înzestrat cu o serie de beneficii importante pentru sănătate, în special pentru imunitate. Lactoferina, beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, glicomacropeptidele și imunoglobulinele sunt doar câteva exemple de compuși din zer care au demonstrat o acțiune imunostimulatoare deosebită.

Efectele terapeutice uimitoare ale zerului 

– anti-hipertensive (reducerea tensiunii arteriale);
– anti-tumorale (combaterea tumorilor);
– hipolipidemic (scăderea colesterolului și trigliceridelor);
– antivirale (combatere a virusurilor);
– antibacteriene (combatere a bacteriilor).

Principalul mecanism prin care zerul exercită aceste efecte terapeutice este transformarea intracelulară a aminoacidului cisteină în glutation, un antioxidant intracelular potent.

Cura cu zer – indicații terapeutice 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe: lataifas.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply