Fonduri europene nerambursabile, accesate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

0
761

La sfârşitul săptămânii trecute, în urma finalizării procedurii de achiziție publică, la sediul instituției a fost semnat contractul de proiectare tehnică și execuţie lucrări în cadrul proiectului de finanțare cu fonduri europene nerambursabile ,,Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului  I.J.J. Constanța”, durata de execuție a întregului contract fiind de 10 luni.

Imobilul reprezintă pavilionul principal de la sediul instituției, aflat în proprietatea Statului Român și administrat de Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa.

Investiția se încadrează pe Axa prioritară 3 în cadrul programului operațional – regional 2014 – 2020 și vizează tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind creșterea eficienței energetice (reabilitarea termică, modernizarea instalațiilor aferente, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie) în vederea reducerii consumului de energie primară, asigurand totodată îmbunatațirea condițiilor de lucru ale jandarmilor constănțeni. Prin această investiție se estimează scăderea nivelului anual al gazelor cu efect de seră emise de la 70,79 tone dioxid de carbon/an la 22,20  tone dioxid de carbon/an.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în efectuarea acestui demers, precum și anticipat celor care ne vor sprijini în continuare pentru finalizarea proiectului!


Mangalia News, 16.10.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply