Un weekend plin de evenimente, la Grădina Culturală Callatis!

0
930

Un weekend plin de evenimente, la Grădina Culturală Callatis!

Sâmbătă, 3 octombrie, avem Atelier și expoziție de pictură pe sticlă. De la ora 11.30, vă invităm la un atelier de pictat pe sticlă și la o expoziție susținute de pictorița Cornelia Gosiu, membră a Asociației “Artişti Dobrogeni”. Atelierul este menit să aducă voie bună şi să dezvolte abilități. Învățăm tehnici noi de pictură şi ne distrăm.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere. Un joc de opacități şi transparențe vor face dintr-o zi de sâmbătă, un timp al culorilor în grădina noastră.

Tot sâmbătă, un Atelier de artă cinematografică, muzică și film, de la 17:00. Despre Sorin Lupașcu, DJ-ul discotecilor din anii 1974-1996, s-a scris mult, dar povestea lui trebuie pusă pe repeat, până ajunge la cât mai mulți pasionați de muzică. Octombrie vă aduce o seară de legendă la Grădina Culturală Callatis. Sâmbătă, de la ora 17.00, celebrul Sorin Lupaşcu ne-a pregătit o seară de neuitat la malul mării. Ne vom întoarce în timp, pe marile filme ale cinematografiei. Se vor lega prietenii, se vor asculta melodii, de marile iubiri ne vom aminti. Vă aşteptăm la atelierul nostru de artă cinematografică, muzică şi film.

Duminică, 4 octombrie, la ora 16:00, veți putea admira în grădină Expoziția de fotografie “Marea în culori de toamnă”, de Valerian Șarînga.

De la ora 16:30, vă invităm la o discuție relaxată cu Tedy Necula, regizorul filmului ”Coborâm la prima”, apoi, de la 18:00, urmează proiecția filmului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 2021, în cadrul Programului RO-Cultura.

Manager de proiect: Eliza Cucu.


Mangalia News, 03.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply